ALL STAR 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Cayman
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се нервирајте не секогаш победуваат најдобрите..ниту пак може нешто да ги замени олдскул забивањата..

е овој ол стар немаше врска на крајот се разочарав и од забивањата и од жирито што даваше поени на двајт хауард му дадоа 50 поени а не вредеше додека на руди двете забивања вредеа барем за по 45 поени, ама на крај мило ми што не тепа хауард

Ги проследив сите напревари на синоќешната Ол Стар вечер и искрено и јас сум по малку разочаран од тоа што го видов.Натпреварот во шутирање тројки беше еден од најслабите што сум го гледал,а и резултатот на Луис во финалето беше разочарувачки.Забивањата исто без никава иновативност од натпреварувачите,единствено две-три од нив ми се допаднаа меѓу кои и второто на Фернандез.Тоа што го направи Хауард близу до линијата од слободни фрлања,веќе го имаат направено Џордан,Брент Бери и Картер,и тоа подалеку од таа дистанца.Можеби после феномалните забивања на Винс Картер со кои и пркосеше на гравитацијата,некои забивања што ги гледаме денес стануваат излишни.

последни кои добро забиваа на ол стар се ричардсон и џош смит

но по победничките забивања на картер се како да почна да стагнира како да се постигна совршенството

Едноставно самата атмосвера беше даун, и на публиката ко да им беше изживеано и видено и немаше еуфорија. Ама вечерва осеќам ќе биде лудница натпреварот. Леброн ќе се мрднува, ама по малце ме нервира што преозбилно го сваќа алл стар натпреварот ко лани, и Коби иста марка е. Фати шутни не е тоа фората.

Едноставно самата атмосвера беше даун, и на публиката ко да им беше изживеано и видено и немаше еуфорија. Ама вечерва осеќам ќе биде лудница натпреварот. Леброн ќе се мрднува, ама по малце ме нервира што преозбилно го сваќа алл стар натпреварот ко лани, и Коби иста марка е. Фати шутни не е тоа фората.
Se gleda deka na pamet zboris

Добро ти не си изживеал порано да видиш што е all star, па затоа и ти било интересно.
:pos2:

него,вечерва МВП ако тепа западот би бил Коби според мене а ако тепа Исток можеби Хауард или Џејмс...и сеа ќе глеам на ОБН,на алфа овој мн.ми е мртов нема свежина во водењето барем така мене ми делува,додека овие на ОБН па партал праат си цифри кој,колку како шо и кога напраил божем на ПМФ сум али сепак ми се поживи и со некоја доза на возбуда пренесуваат...али како и да е Љубомир никој не го заменува али јбг,незнам дали пак ќе бидеме во можност да го слушаме...

aaa da be.....misli si ti taka samo na balkan mestat
како сакате да му дадат на Рѕди да тепа каа у УСА е тава и у Европа да има олдстар и да се натпреваруват истите тогај наопко ке беше:smir:

Апсолутно си во право. Порано кога имаше All-star се знаеше, да ти е ќеиф да гледаш. Не дека сега не е интересно ама Коби и Леброн како да се дојдени да земат MVP. Во ред е еднаш да ја освоиш таа награда ама овие секоја година го прават истото. Кога зедоа Тим Данкан и Шек заедно MVP, наредната година правеа егзибиции за да ја забавуваат публиката и оставаа некој друг да биде MVP

Тоа беше во Голден Стејт 2000 година. Тоа ми е најдобриот ол-стар што сум го гледал.

како сакате да му дадат на Рѕди да тепа каа у УСА е тава и у Европа да има олдстар и да се натпреваруват истите тогај наопко ке беше:smir:
epa toa ti kazuva deka e namesteno i deka ne pobedi najdobriot

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom