Екранот е лош(голем е но не ми се допаѓа многу многу), камера исто, маската крцка(барем на тој што работев беше така) но за тие пари подобро немаСамо лоша страна му е "battery life" според корисниците
на ГСМ Арена и повеке рецензии на нет од КОРИСНИЦИТЕ
во коментарите за телефонот,не во официалните податоци.
Веб броусерот нема HTML5 подршка
тоа ја прави цената,и мене ме интересира дали од ВИП е заклучен само за нивната мрежа
го имам јас телефончево и тачот е перфекција, за камерата еве youtube видео ( наместете само Quality HD)Екранот е лош(голем е но не ми се допаѓа многу многу), камера исто, маската крцка(барем на тој што работев беше така) но за тие пари подобро нема![]()
Не, не може да се најде. Сега лутав по салоните на Вип, и секаде истиот одговор - дојди утре! (онаа глупана у ГТЦ ми вика дојди после 8Добро, знае некој каде по салоните на Вип може да се најде телефонов?![]()
Телефонов го зедов пред неколку дена од досегашното користење и тестирање можам да кажам дека нема ама баш ни еден проблем со вифито и со конектирање. Телефонот е гром, за тие пари е одличен, единствен проблем кој го детектирав е грчење на звучникот при поголема гласност.
Како ви се покажа Алкателот после еден месец? Проблеми со WiFi како кај другите?Го земав и јас во неделата, сега за сега немам никаков проблем со вифи, телефонот е топ.