Албанците се ПРАБУГАРИ-КУТРИГУРИ и АВАРИ?!

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо ново под слонцето не рече.Благодарам и да минеме нататаче....

Дали зборот европеец е чисто етнички или повеке географски?
Дали ако един албанец се роди на просторите на географска македониja не може да биде македонец?
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
хахаха БОТ

Не ми врти одоколу според тебе Македонец како етнос не постои така беше?
За него Македонија е само област и ништо друго. А поради тоа што он е татар, така да и Бугарија е мисловна именка.

Аjде да не си измислуваш,това шо не сум го рекол.
Каде го виде напишано това от мене?!
Да бе ние нафта пиеме :)

Муабетот не е Македонија-Бугарија, туку Албанија-Бугарија, односно Албанија-Татарија:)

Не заебаајте тема, туку сериозно да почнеме:)

Муабетот не е Македонија-Бугарија, туку Албанија-Бугарија, односно Албанија-Татарија:)

Веруј ми не сакаш да имаш исти корени со бугаров :S

Последно дали темата е Албаниja-Бугариja или Албаниja-Татариja?
Разликата е голема!

Веруј ми не сакаш да имаш исти корени со бугаров :S
:pos2: 49% тракиjски?!

да де правописна, другото е се исто :)

а па што имаш ти со Тракија?

И неколко стотин години разлика и умешваве на прабугари со словени и траки,та да станат бугари,ама ова не е битно,нали муабета треба да оди ком татариja....Да има со шо да си ладиш устето.
Та како за начало сум роден во Тракиja и сум тракиец.Нешто против да имаш?

И неколко стотин години разлика и умешваве на прабугари со словени и траки,та да станат бугари,ама ова не е битно,нали муабета треба да оди ком татариja....Да има со шо да си ладиш устето.
Та како за начало сум роден во Тракиja и сум тракиец.Нешто против да имаш?
ах бее, како се можело вака бе? Вие и татари и тракијци и словени и македонци мајката. Се у едно :) дај одлучете што сте па да правиме муабет. Патем имате незнам колку илјади цигани па поверојатно е да сте со нив поблиски него со било кој друг.

ах бее, како се можело вака бе? Вие и татари и тракијци и словени и македонци мајката. Се у едно :) дај одлучете што сте па да правиме муабет. Патем имате незнам колку илјади цигани па поверојатно е да сте со нив поблиски него со било кој друг.

Ке ти го кажа математически.Едното множество е подмножество на другото.

a za turci da ne zborime
да да тие мамата им ја ебале кога биле под нивно ропство па се изнародиле многу мелези :)

Ке ти го кажа математически.Едното множество е подмножество на другото.
Да? Па вие сте биле напредни бе! Браво, браво! Ова по факултетите се учи кај вас? Види бе ова не сум знаел еј, ептен сте биле напредни со наукава.

да да тие мамата им ја ебале кога биле под нивно ропство па се изнародиле многу мелези :)

Аjде да не заборавим дека вие бевте со нив до 1912, а ние помалце.Коj на кого мамата повеке не е jaсно,а и темата не е турците.

Кој е множество а кој подмножество?

Тракиец е подмножество на множеството бугарин.
Елементи от множеството Прабугарин образува подмножество во множеството бугарин.
Да продолжувам математически за да биде точно и поjaсно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom