Албанците се ПРАБУГАРИ-КУТРИГУРИ и АВАРИ?!

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Аjде да не заборавим дека вие бевте со нив до 1912, а ние помалце.Коj на кого мамата повеке не е jaсно,а и темата не е турците.
хаха ме насмеа. Да не беа русите ќе те прашав тогаш. Сан стефански само на хартија ви остана така да изгледа и русите ве издупија. После ќе речете дека сте и со нив блиски.

Кој е множество а кој подмножество?
Се е релативно :)

Тракиец е подмножество на множеството бугарин.
Елементи от множеството Прабугарин образува подмножество во множеството бугарин.
Да продолжувам математически за да биде точно и поjaсно?
Постари и од тракијците испаднавте а? :)

хаха ме насмеа. Да не беа русите ќе те прашав тогаш. Сан стефански само на хартија ви остана така да изгледа и русите ве издупија. После ќе речете дека сте и со нив блиски.

Се е релативно :)

Постари и од тракијците испаднавте а? :)
Ако не бехме ние русите немаше да видат Сан Стефано.:vozbud:Уште на Шипка штеха да ги вратат.Ама това шо има со темата?

Тракиец е подмножество на множеството бугарин.
Елементи от множеството Прабугарин образува подмножество во множеството бугарин.
Да продолжувам математически за да биде точно и поjaсно?

а овие останатите-Македонци и Словени?

Ако не бехме ние русите немаше да видат Сан Стефано.:vozbud:Уште на Шипка штеха да ги вратат.Ама това шо има со темата?
Абе најјаки сте вие ти викам јас. Да не бевте вие немаше ни германците да изгубат од русите. Ама пошто вие сте такви лузери влеговте во сојуз со фашистите и ги унаказивте. Ебате среќата таква.

Сака да каже ако не беше Русија немаше ни да има Б од неговата Блгарија

а овие останатите-Македонци и Словени?
Част от подмножеството македонци са част от множеството на бугари.
Част от подмножеството на словените са част от множеството на бугарите.
Абе најјаки сте вие ти викам јас. Да не бевте вие немаше ни германците да изгубат од русите. Ама пошто вие сте такви лузери влеговте во сојуз со фашистите и ги унаказивте. Ебате среќата таква.

Аjде штом ти го казваш,ке ти повервам.Но ако не ми верваш научи повеке за битката при Шипка и ке разбереш шо ти зборувам.Ама уште не ми отговори шо обшто има това со темата?!

Част от подмножеството македонци са част от множеството на бугарите бугари.

Аjде штом ти го казваш,ке ти повервам.Но ако не ми верваш научи повеке за битката при Шипка и ке разбереш шо ти зборувам.Ама уште не ми отговори шо обшто има това со темата?!
Абе да знаеш како ме чешаат јајцава! Ауу страшно нешто. Не за друго сум слушнал дека имало многу бугарки со давале за 2 червени, за 3 дури и ќерката на Тодор Живков ве виткала. :)

Заклучок:Македонец е мешавина од Бугар и Словен според тебе.
Ете го фашизмот.

П.С Сам си се напупи

Ете го фашизмот.

П.С Сам си се напупи
Абе ако го прашаш ќе ти рече дека и Адам бил бугар, Исус, Ное, можеби и папата во Рим што знаеш.

Ете го фашизмот.

П.С Сам си се напупи

??????
Много зле по математика-ужас!
Врати се подолен клас,молам ти се.

МОлим те не ме ебавај при здрав памет

Ако част от А е подмножество на Б и
Ако част от С е подмножество на Б и
Ако част от Д е подмножество на Б,дали е верно дека
С е составено от елементи на Б,А и Д едновременно?
Еве ти задача от училиште,само со други зборови речено преди малце.
Полни глупости тропаш.От напишаното погоре от мен неможеш да правиш изводи за македонците,па можеш за бугарите.

Ако част от А е подмножество на Б и
Ако част от С е подмножество на Б и
Ако част от Д е подмножество на Б,дали е верно дека
С е составено от елементи на Б,А и Д едновременно?
Еве ти задача от училиште,само со други зборови речено преди малце.

Темава е политика а не математика:tapp: Кажи кој е и што е со зборови а не ми се криј позади математички термини

Темава е политика а не математика:tapp: Кажи кој е и што е со зборови а не ми се криј позади математички термини

Ама каква политика?! Ако не се лажам си во подтема ИСТОРИJA и никаква политика.Темата е -Албанците се ПРАБУГАРИ-КУТРИГУРИ и АВАРИ?!
Математиката е точна наука и ако неja не ja разбираш-sorry.Не можам да ти помогнам да ме разбереш.Математиката е универсиален jaзик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom