Ако беше последната личност на планетава, што ќе правеше?

• Креатор на темата Креатор на темата Dev!L!sH
  • Време на започнување Време на започнување
Lelejjj,ke bidam lost :vozbud: togas i jas kako tom macorot ke se zakopam ziv i ke si umram :vozbud: lele iskreno ne sakam da razmisluvam za toa :nesvest:

:pos2:Па со оглед на тоа дека ментално ќе се пореметам, нема да бидам сама, ќе халуцинирам , ќе си правам муабет со кој си сакам и кој знае што би произлегло од мојот забеган ум :pos2:

Ќе се понашав како Рокфелер:helou:

Ќе ги отворам досиеата на НАСА и ќе видев дали постојат овие вонземјаниве и ако постојат да пробам да ги викнам на едно кафенце :zver:

ке се фрлам од планета...:pipi:

:pos2: темава ви е јака
што би се праело хаха
нема ништо ќе живееш 2 3 недели и после ќе ти здосади ќе се отепаш и ти :) :helou:

ќе се утепам,шо ќе праам...гледал ли го е некој цртанот Wallie? за тоа роботчето..е-тоа ви е баш за темата..ногу убав цртан успат..да го глеате

бар да бев претпоследна личност и последната да беше од спротивен пол ќе се растуревме до смрт.

вака последна личност, најверојатно ќе барам лотус елис и ќе ја кршам со 180/200 на саат, потоа авионче и ќе летам дур снема керозин и со падобран се соуштам у населено место и ќе се запалам у некој музеј, лувр, мадам тисо етц...

Ќе насадам огромна плантажа со канабис,ќе слушам Боб Дилан и искрено ќе се радувам на фактот шо нема инспектори.:)
А коа веќе ќе ми здосади да живеам сам,ќе побарам некоја висока зграда...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom