Ако беше последната личност на планетава, што ќе правеше?

• Креатор на темата Креатор на темата Dev!L!sH
  • Време на започнување Време на започнување
Хм... интересна тема... Што би направил? Ништо посебно, ке дремам така додека не наиде некоја како мене од другата страна на планетата. Ако наиде Грк, ке се убијам.

Ке се убијам,т.е ќе умрам од досада. Јас пола сат да сум сама ме фаќат досада,не пак еден ден,или два,или појќе....

Ке поседам една недела самаа после и ја ке се убијам затоа што иначе ке полудам сама.

хехе.. сам... вака.. ке напраам се шо би сакал и шо сум во можност и после ке зеам ке се качам на највисокото место што можам и ке си го истурам мозокот( нема да иам гз да се џитнам)

Poshto ne mi pretstavuva problem da sedam sama ke posedam nekaj tri dena preku sila i posleeeee i posleeeeee i posle nema posle samo najgadnoto...:kesa:

Прво ќе правам работи што сега се забранети и неостварливи,лудување до коска.Арно ама за месец 2-3 се ќе ми скурчи ќе почне да ме мава психа и начисто ќе одлепам...

Мислиш да сум последна ама потоа да ме нема и мене?
Зависи од тоа колку долго ќе сум сама и последна. Зависи од тоа како исчезнале другите. Бидејќи сум емотивец, не би можела да издржам знаејќи дека грозни работи им се случувале на другите. Не би можела да бидам сама со себе, бидејќи верувам во човештвото и смислата на заедницата. А потоа ќе ми се родат песимистички мисли, уствари, што би можело да биде попесимистичко од тоа што нема повеќе луѓе, а јас сум последната. Би пробала да читам книга но сигурно би немала концентрација. Би немала причина да останам сама. Ваљда би се смилувал Бог на мене и би ме однел кај другите. Ако воопшто има место каде тие ќе бидат. Ако не, тогаш би станала празнина. црнило. Би ме немало.

Ќе се качам во воз, ќе напунам 5 вагони со храна, облека и сите материјали кои ми се потребни за преживување, еден тон Адулт Магазини и правац низ Европа, пред секоја делница ќе кочам да сменам правецот на шините самиот и патот продолжува така да.... Европа цела и Азија ќе ми бидат на дланка.:pipi:

Ќе го исшетам цел свет без да ми бидат потребни пари. :baeh:
Ќе си влегувам сегде кај сакам без да барам дозвола. :baeh:
И така се дур не ми стане досадно. :baeh:

скроз сам да сум би се шуткал натаму наваму, ама барем да имаше некој со кој ке си правам муабет, е тогаш ке е подобро

ma ke pukam pukanki i zivotnine u zoloska ke gi castam pukanki so krem pa ke si najdam jas drustvo zarem ne

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom