Ако беше последната личност на планетава, што ќе правеше?

• Креатор на темата Креатор на темата Dev!L!sH
  • Време на започнување Време на започнување
Хм....ќе се самоубијам...:toe:

..Сама? Никого да нема? У темница навечер сама? НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :vozbud:
...како и секој..веруем дека нема да истрпим ни повеќе од недела дена сама.Самиот страв ќе ме убие. Кога само ќе помислиш на толкав простор си сам. Колку и да талкаш нема да сретнеш никого.Секогаш постои моменти кога посакуваш да си сам,ама вакво нешто НЕ фала. Никогаш. Џабе и од самата помисла и да филозофирам па не можам, страв ме фаќа одма :nesvest:

би се шетал наваму натаму а и би спиел:icon_lol:

Јас без една личност на светов незнам шо би праел, пак сосема сам...:)

Би шетал гол насекаде!

A зимно време??:)
Нема теоретски шанси да останеш 100 % сам.Колку толку ќе најдеш некое животно.Или ќе го изедеш или ќе те изеде или ќе јадете други...:)
Колку толку ќе најдам некоја занимација.Би уживал коа би бил сам :) би си одел од македонија едно година дена пешки до америка :):)

хмм.. би се обидел некако бесполово да се размножам...:icon_lol::icon_lol:

абе ало... нема никогаш да останам сама на овој свет.. има и луѓе што се раѓаат од цвеќињата.. :pos2: не најозбилно... не би останала сама... ама сепак ако слушнам нешто такво одам по потрага на елфови... тие сепак се бесмртни.. :pipi:

Прво ќе соберев ДНК примероци од луѓето кои ги сакам. Потоа ќе се обидев да најдам начин да ги замрзнам заедно со самиот себе, и ќе чекав да ме одмрзне некоја цивилизација, по можност високо технолошки развиени вонземјани со технологија да ги направат клонови од нив, заедно си нивните сеќавања, по можност... А можеби и сум само голем сонувач, но она што сакам да кажам е дека не гледам никаква убавина во животот без луѓето кои ми се драги.

Ќе пробам да си ја направам интересна:cug::pijan::music1::party2::tv::baeh:

Ќе си направам од топка човечка глава и ќе си праам муабет (Том Хенкс).

Што знам што би правел? Па би отишол во некоја лабораторија за генетски инжинеринг, сигурно имаат замрзнато некој ембрион и ќе тепам филм џоа генетски инженер, ќе си напраам ултра згодна девојка и ќе се множиме како зајаците на рекламата за банката на Ѕинго.

Reality Check: Би уживал во самотијата. Што ми останува друго?

Земам Bogatti Veyron и со 400 на сат ке се акнам во најдебелото дрво.:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom