Пишав и предходно , колку ретардирани вмровци има , јанева била ваква , јанева била таква . Шо има врска физички изглед ало , И то најсмешно од се е пак да спомнам некој се забава со јанева со 8мо одделение блуза и капче од ВЕМЕРО и го вее знамето во прв ред на митинг , (нормално патува по градови кај шо има потреба и за тоа добива сендвич) УРЛА на секој шо нешто лошо спомни за грујо и вмро , а по потреба можи и да облечи елек со експлозив и да се разнеси пред некој штаб на сдс
Зошто бе кога е толку јак грујо мајката им еба на луѓето ги малтретира со автобуси кај шо има митинг таму да одат ? ЗАДОЛЖИТЕЛНО!!! зошто секоја ебана институција во државава мора да оди да гласа колективно за вмро ЗАДОЛЖИТЕЛНО!! зошто секој шо е зачленет во вашата партија мора да донеси 3-5-10 нови члена ЗАДОЛЖИТЕЛНО !!! оди од куќа во куќа и моли ај ве молам зачленете се и гласајте за вмро да не ме избркаат од раб за 10 000 денари !!! која мизерија. Најтрагично од се е шо ова го прават и НЕВРАБОТЕНИ луѓе кои со години си киснат по штабови и лепат постери
Ако е толку способен и јак нека го остави народог нека си гласа и нека одлучи кој сака да биде на власт!
го гледам вчера илија димовски на телма мислеше изгледа кај латас дека е па куртон емисија има , па мене ме фати срам кога на сред емисија му пуштија од разговорите и нормално илија на тоа сето кажа дека тоа е сето сечено монтирано лепено

на НИ ЕДНО директно прашање не даде одговор!
и да за крај