Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штом ќе почуствуваш дека си на облаци, а ѕвездите ти се на дофат на дланката и штом ќе видиш дека лебдиш на кревет од розини латици и слушаш ангелска музика на харфа во главата...значи дека си доживеала оргазам.ne mi se smejte ama sakam da znam dali sum doziveala orgazam?kako da znam help((
Штом прашуваш, не си доживеала, му џапнал на дечко ти само.ne mi se smejte ama sakam da znam dali sum doziveala orgazam?kako da znam help((
Јас пак мислев дека ти имаш доживеано таков оргазам па ќе те прашував што како ама нема врска сега. Оргазмот не е поезија, тоа е доживување. Со девојките што сум бил оргазам доживувале само кога ритамот на телата добива една хармонија во креветот и несвесно двајцата уживате во ист ритам. Ако нема страсти не може твојата партнерка да доживее оргазам. :pusk:Штом ќе почуствуваш дека си на облаци, а ѕвездите ти се на дофат на дланката и штом ќе видиш дека лебдиш на кревет од розини латици и слушаш ангелска музика на харфа во главата...значи дека си доживеала оргазам.
Барем така ја прочитав у Тин Шема и Таа дека изгледа оргазам (у оној делот кај шо има поезија и проза од читателките):nesum:
Сепак целиот тој процес започнува со реченицата која е наслов на темава, односно: ајде да се ебеме.
Одјава:salut:
Дечко, знам ја шо е...А она шо си го цитирал моено е иронија, сарказам и такви ствари includedЈас пак мислев дека ти имаш доживеано таков оргазам па ќе те прашував што како ама нема врска сега. Оргазмот не е поезија, тоа е доживување. Со девојките што сум бил оргазам доживувале само кога ритамот на телата добива една хармонија во креветот и несвесно двајцата уживате во ист ритам. Ако нема страсти не може твојата партнерка да доживее оргазам. :pusk:
Па сакав да ти парирам, ништо друго. Гледам дека си искусна риба. Не сакав да потценам, па свати дека првите реченици беа мала шала :smir:Дечко, знам ја шо е...А она шо си го цитирал моено е иронија, сарказам и такви ствари includedНемај гајле, не слушам ангелска музика и слични звуци и гласови у глава ни онака ни за време на оргазам:smir:
Иначе, она твојана дефиниција е исто поетска:smir:
Леле, оф топик до у пм:kesa: