Ајде да се ЕБЕМЕ...

• Креатор на темата Креатор на темата Just Breathe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Najbolje e so predigra, poleka...i se znae posle...si doagja sve samo od sebe:)

ne mi se smejte ama sakam da znam dali sum doziveala orgazam?kako da znam help:(((

ne mi se smejte ama sakam da znam dali sum doziveala orgazam?kako da znam help:(((
Штом ќе почуствуваш дека си на облаци, а ѕвездите ти се на дофат на дланката и штом ќе видиш дека лебдиш на кревет од розини латици и слушаш ангелска музика на харфа во главата...значи дека си доживеала оргазам.
Барем така ја прочитав у Тин Шема и Таа дека изгледа оргазам (у оној делот кај шо има поезија и проза од читателките):nesum::toe:

Сепак целиот тој процес започнува со реченицата која е наслов на темава, односно: ајде да се ебеме.

Одјава:salut:

Штом прашуваш, не си доживеала, му џапнал на дечко ти само.

Ако сте се трљале преку фармерки, ти испулсирала само. Ако било ручни рад, нареден пат подолго. Со среќа. :helou:

Штом ќе почуствуваш дека си на облаци, а ѕвездите ти се на дофат на дланката и штом ќе видиш дека лебдиш на кревет од розини латици и слушаш ангелска музика на харфа во главата...значи дека си доживеала оргазам.
Барем така ја прочитав у Тин Шема и Таа дека изгледа оргазам (у оној делот кај шо има поезија и проза од читателките):nesum::toe:

Сепак целиот тој процес започнува со реченицата која е наслов на темава, односно: ајде да се ебеме.

Одјава:salut:
Јас пак мислев дека ти имаш доживеано таков оргазам па ќе те прашував што како ама нема врска сега. Оргазмот не е поезија, тоа е доживување. Со девојките што сум бил оргазам доживувале само кога ритамот на телата добива една хармонија во креветот и несвесно двајцата уживате во ист ритам. Ако нема страсти не може твојата партнерка да доживее оргазам. :pusk:

Јас пак мислев дека ти имаш доживеано таков оргазам па ќе те прашував што како ама нема врска сега. Оргазмот не е поезија, тоа е доживување. Со девојките што сум бил оргазам доживувале само кога ритамот на телата добива една хармонија во креветот и несвесно двајцата уживате во ист ритам. Ако нема страсти не може твојата партнерка да доживее оргазам. :pusk:
Дечко, знам ја шо е...А она шо си го цитирал моено е иронија, сарказам и такви ствари included:pipi:Немај гајле, не слушам ангелска музика и слични звуци и гласови у глава ни онака ни за време на оргазам:smir:
Иначе, она твојана дефиниција е исто поетска:smir:

Леле, оф топик до у пм:kesa:

Некои луѓе не сфаќаат сарказам :) а-да а-не :)

BTW ај да се ебеме...глеам тоа е муабетов! :)

Дечко, знам ја шо е...А она шо си го цитирал моено е иронија, сарказам и такви ствари included:pipi:Немај гајле, не слушам ангелска музика и слични звуци и гласови у глава ни онака ни за време на оргазам:smir:
Иначе, она твојана дефиниција е исто поетска:smir:

Леле, оф топик до у пм:kesa:
Па сакав да ти парирам, ништо друго. Гледам дека си искусна риба. Не сакав да потценам, па свати дека првите реченици беа мала шала :smir:

nikogas ne bi rekol ajde da se E...) sekogas si dovaga samo po sebe.moze vo momentot partnerkata nema zelba i nema de ima nikakva strast i ubavina.toa e moe mislenje. ako gresam popravete me. pozdrav do site!!!

Nekako mn mi e otkacenot toa aj da se e**me.. mozebi da go spomnam onaka.. ali sekoas.. koa i da se desi toa pocnuva so predigra.. malce ljubenje.. masazika moze nekoas... pipkanje tipkanje i takvi raboti.. :)

Јас си кажувам.

Зошто толкава негативност на темава кон директен пристап и искреност?

Седите негде со друштво, а имате силна желба за секс во моментот и пошто е "дебилно" отворено да си кажете, ќе му покажете на партнерот пред сите?

Премногу агресивно ми звучи.. Не би го кажал ова буквално како што е напишано. А за директно - да би прашал...

Ма нема теоретски шанси. Јас толку директна нема никогаш да бидам, бегај ајде жив срам, попрво би пропаднала во земја, отколку да поставам такво директно прашање, па дури и со дечкото да одам 7 години. Попрво не би имала секс, отколку директно да му кажам “Ајде љубави да се ебеме“. Никогаш.

..аман да му речам ајде да се ебеме...или он мене онака директно..хих нејќум ..мислим не би се осмелила...сеа мн е убоо за секаква ствар кога е директен ама за овакво нешо нејќум..предигра..нек се запали малце..нек ме запали малце....па би било мн поубаво..хих...:wink:

почнувам со ебачката песна :

ti dragu si al jezov al jezov
uvek smo zajedno ,zajedno
kad sam te sanjao citav dan ,citav dan
ti oces dan i noc , dan i noc
kad te ljubim citav dan ,citav dan
ti oces dan i noc , dan i noc

tako skidaj gace i da radimo
dan i noc ,dan i noc i to sve za jedan dan ! ili za jednu noc !
dao ti bi sve !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom