Ајде да се ЕБЕМЕ...

• Креатор на темата Креатор на темата Just Breathe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
BabyGirl^^^ напиша:
поентата на сексот не е секогаш да кажеме еј ај денес ми се ебе дај да се ебеме...и за мене не е доволно некој на кревет да легне за да имам односи...кој знак е тој???Премногу е грубо тоа на и твоето кажано демек саакам сеа да иам секс со тебе е на некој начин потценување на особата со која си бил...и правењето филм од типот на со никоја друга освен со тебе...мада убаво е понекогаш да се каже во очи меѓутоа по романтично
кхм... јас кажав понекогаш е доволно и да легнам на кревет затоа што знам дека девојка ми ми прака сигнали за тоа.
Инаку ако некад ми сакам да имам односи а гледам на неа не и е денот нема баш да и постапам во стил на сакаш да се ебеме? туку сакаш ли да водиме љубов? - поромантично има од тоа???
Ај од искуство Ирина ке ти каже за неколку месеци - п.с. мала шала...:pos:

Necrophilia напиша:
кхм... јас кажав понекогаш е доволно и да легнам на кревет затоа што знам дека девојка ми ми прака сигнали за тоа.
Инаку ако некад ми сакам да имам односи а гледам на неа не и е денот нема баш да и постапам во стил на сакаш да се ебеме? туку сакаш ли да водиме љубов? - поромантично има од тоа???
Ај од искуство Ирина ке ти каже за неколку месеци - п.с. мала шала...:pos:

коа не е денот срцка нема да упали ни сакаш да водиме љубов ни врагој ама вреди да се обидеш нели? офф топик за ирина ке видиме :helou:

BabyGirl^^^ напиша:
коа не е денот срцка нема да упали ни сакаш да водиме љубов ни врагој ама вреди да се обидеш нели? офф топик за ирина ке видиме :helou:
Хееееј не збори така,секој ден ти е ден за тоа :vozbud::pos:
се шалам
..шо знам абе никад не сум и не би кажала-ајде да се ебеме,многу лејм ми звучи тоа...има мали игрички,погледи и допири кој дури и појасно од самата реченица даваат до знаење дека на партнерот му се кеца,не дека во некој моменти неам избацено -Hey wanna fuck? на дечко ми у најнеприкладен момент како зафрканција :pos: :helou:

koga si se sakate i koga sakate ne trebaat zborovi, eden moment pomisluvate sledniot ste goli vo krevet

Има денови и кога викам „Ајде да се дупиме” ама почесто сум повнимателен и користам по нежни форми....

Волшебник напиша:
Има денови и кога викам „Ајде да се дупиме” ама почесто сум повнимателен и користам по нежни форми....

ајде да се дупиме никад ама баш никад нема да ме напали и да ме натера да иам однооси со некого макар и сто години заедно со партнерот:helou:

BabyGirl^^^ напиша:
ајде да се дупиме никад ама баш никад нема да ме напали и да ме натера да иам однооси со некого макар и сто години заедно со партнерот:helou:

Верувај дека ќе те напали.............

Волшебник напиша:
Верувај дека ќе те напали.............
duude тресеш зелени на кило,која е таа девојка која ќе се напали на репликата -ајде да се дупиме,ко на животно е*ате....seriously....have u ever HAD sex? :vozbud::tapp:

можда налетал на животно се шалам ама сепак не не и не на токј начин

Волшебник напиша:
Смешки:pos:

Побрзо ќе се изнасмеам отколку што ќе се напалам. Што да правам, навистина ми е смешен исказов. Побрзо ме асоцира на нешто ајде ќе се дупиме со игли (или со нешто друго де), отколку на секс.

Или демек оваа фраза ја сметаш онака груба, демек онака ако е типката за груб секс ќе се напали?

Fortune напиша:
Смешки:pos:

Побрзо ќе се изнасмеам отколку што ќе се напалам. Што да правам, навистина ми е смешен исказов. Побрзо ме асоцира на нешто ајде ќе се дупиме со игли (или со нешто друго де), отколку на секс.

Или демек оваа фраза ја сметаш онака груба, демек онака ако е типката за груб секс ќе се напали?

груба и перверзна жими ашим.....ко да сме ние некое "смече" па ај да се дупиме ма ми се дупи ебате тоа :tapp:

BabyGirl^^^ напиша:
груба и перверзна жими ашим.....ко да сме ние некое "смече" па ај да се дупиме ма ми се дупи ебате тоа :tapp:

Еј, Еј... ко демек женските никогаш не им бараат на машките? и јас понекогаш сум се чувсвувал како курва, ке ме издупи и после пи**@т@ ja боли за мене...

Necrophilia напиша:
Еј, Еј... ко демек женските никогаш не им бараат на машките? и јас понекогаш сум се чувсвувал како курва, ке ме издупи и после пи**@т@ ja боли за мене...
жена незнае да издупи и да ја боли кур...80 посто од жените тоа што го праат го прават со чуства

BabyGirl^^^ напиша:
жена незнае да издупи и да ја боли кур...80 посто од жените тоа што го праат го прават со чуства
Kако само ги изброја точно 80%...

И мажите и жените знаат да искористуваат и да имаат секс само затоа што имаат нагон. Подеднакво.

груба проценка Даре тоа факт а не викам дека нема жени што сексот го гледаат само како секс и ништо више

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom