Ајде да се ЕБЕМЕ...

• Креатор на темата Креатор на темата Just Breathe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако вака зборувате ама девојките знаат да бидат многу погруби............ А тоа „АЈДЕ ДА СЕ ДУПИМЕ” си има своја историја...а вака вистина звучи неубаво....се сложувам........

Гестикулациите од страна на нашиот партнер се доволни за да ја сфатиме неговата цел односно да прејдеме на следното ниво.
дали да имаме секс или да водиме љубов..нормално дека и одредени зборови тивки и мили ке си придонесат да ситацијата се повеке и повеке се опушта и партнерите да започнат со задоволување на својте потреби..
а тоа ајде да се дупиме или ебеме е веке излитено и неверувам дека може да запали кај некое девојче или девојка..пристапот е премногу груб

Се е боди ленгвич!:helou:

RealGirL напиша:
Се е боди ленгвич!:helou:
ај агри.
но, некогаш можат и зборови да потпалат. се` зависи од ситуација и расположение -))

kpbKENGUR напиша:
ај агри.
но, некогаш можат и зборови да потпалат. се` зависи од ситуација и расположение -))

Зборови од типот денес си ми посебно секси или зрачиш со сексипил или неможам да рестанам да те геледам....да да не викам не :zlo:

дап секогаш му кажувам, со искреност све добиваш.. улала а и некогаш поарно да не кажиш зш по возбудно е! хихихи

Dojdi... Sobleci se.... sleduva misteriozna nasmevka....mi odgovara so potvrdna nasmevka = strasno vodenje ljubov.
Ponekogas normalno ima i direktni povici u stil : Ajde da se ebeme:) i sega na kraj ima i bezgovorni dogovori, trienje telo od telo, sepkanje na uvce......

Сеуште си немаме речено но со текот на времето се ќе си дојде....само треба да се има трпеливост и да дојде погоден момент и локација за тоа.....

Dovolno e eden pogled da pratam ili da prati i znaeme koj sto saka dvajcata. Inaku predigra ne se propusta ako ima vreme. Ako nema, se preminuva na glavnoto bez da se prasuvame dali sakame ili ne
pozdrav

А пробал некој, без збор едноставно да го извади на маса? :pipi:
A picture is worth a thousand words.

se znae toa, ali i ponekad se kazuva u stil -sama si? aj ke pominam od kaj tebe na edna ....... KROFNA! :)

А пробал некој, без збор едноставно да го извади на маса? :pipi:
A picture is worth a thousand words.

Кај мене то никогаш не би запалило :pipi:

Никогаш не сум му рекла со збор. Сакам се да оди спонтано..Иако некогаш зборот ептен ме пали..Нешто како: -Ме палиш;-Ептен добро изгледаш вечерва, и тако даље..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom