Ајде да се ЕБЕМЕ...

• Креатор на темата Креатор на темата Just Breathe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тамарче „Никогаш не вели никогаш!“ :icon_lol: - твое мото е не е мое :pos:

Најчесто сакам тоа да оди спонтано,бакнежи,шепотења на увце,допири...но не викам и дека не сум бил директен,имало и такви денови кога едноставно си кажувам ајде да се ебеме,секако предигра не испуштам :icon_lol:

Кај мене то никогаш не би запалило :pipi:

Никогаш не сум му рекла со збор. Сакам се да оди спонтано..Иако некогаш зборот ептен ме пали..Нешто како: -Ме палиш;-Ептен добро изгледаш вечерва, и тако даље..

Me палиш... Ептен добро ми изгледаш вечерва...

/me puls out the....... :smir: Цвеќе.

Не коментирај толку сигурно... се носи животот :pipi:

Jas- 'Imam problem altan! Neshto mi rasne megu nozeve ama ne me boli.'
Vkavi metafori najubavi se? Kratko, slatko i jasno!:majmun:

Тамарче „Никогаш не вели никогаш!“ :icon_lol: - твое мото е не е мое :pos:

Најчесто сакам тоа да оди спонтано,бакнежи,шепотења на увце,допири...но не викам и дека не сум бил директен,имало и такви денови кога едноставно си кажувам ајде да се ебеме,секако предигра не испуштам :icon_lol:

Me палиш... Ептен добро ми изгледаш вечерва...

/me puls out the....... :smir: Цвеќе.

Не коментирај толку сигурно... се носи животот :pipi:

Хехех..Јаки ви се фориве.
Ок, никогаш не вели никогаш, ама барем засега можам да речам никогаш..Ме сфаќаш? :wink:

Серп..Бро, таква комбинација би можела..Иди во предвид..Ма да, прво би се изнасмеала..:pos:

Хехех..Јаки ви се фориве.
Ок, никогаш не вели никогаш, ама барем засега можам да речам никогаш..Ме сфаќаш? :wink:

Серп..Бро, таква комбинација би можела..Иди во предвид..Ма да, прво би се изнасмеала..:pos:

Koj последен се смее....:pos:

Сериозно, понекогаш директниот пристап е најдобар. Зависи од многу фактори, али има моменти кога не треба да посветуваш внимание на ситните работи (или да го тупиш) туку да излезеш со конкретен муабет, идеја :pipi:

Koj последен се смее....:pos:

Сериозно, понекогаш директниот пристап е најдобар. Зависи од многу фактори, али има моменти кога не треба да посветуваш внимание на ситните работи (или да го тупиш) туку да излезеш со конкретен муабет, идеја :pipi:

Се согласувам, некогаш не треба многу да се тупи, ама мислам дека ако та дирекноста е многу честа, ќе му се одмили на чоек.
Луѓето сакат спонтаност, сакат внимание..

Не луѓето,девојките :)!

Не, луѓето. Ме тераш са да прам анкета на машките личности за да видиме дали и тие сакат спонтаност, шо мислам дека да.
Не велам дека нејќат дирек-акција, вади-пуцај, ама мислам дека на сите то му е до негде смачено.
Сакат галење, мазење, шмук, шмок, шпак, шлак.
Мислам дека знајш шо сакам да кажам.:helou:

Подбивно, и по turn-off од ајде да се ебеме, дупиме, или нешо у тој стил, макар кажано и од некој со кој долго одам ми нема. А, ако ми рече така на почетокот од идење, има и полугола ако сум да си ги соберам парталите и да фатам магла. Не знам зашо, али тоа ми е ружно, и ако некој ми го рече ни на крај памет нема да ми биде да легнам со него.
Нормално, не сакам ни до кревет да стигне работата, и таму да се збрка, па да земе за филозофии да ми збори или поезија да ми рецитира. Ми треба нешо измеѓу.
Поштувам кога превзима иницијатива, али посутилно. Секси алузии, покрети на тело, допири, нешта у тој стил. Али ајде цуро доваѓај ваму, и слично,ми е бљак.

Шо има лошо или шо има за трн оф,ако со дечкоти ојш 2-3 години да речеме,и сте останеле сами кај него дома и ојте кај него всоба (филм напраив ама ако),и муабет ова она и ти вика,ај да се ебиме.
Што има лошо???

Шо има лошо или шо има за трн оф,ако со дечкоти ојш 2-3 години да речеме,и сте останеле сами кај него дома и ојте кај него всоба (филм напраив ама ако),и муабет ова она и ти вика,ај да се ебиме.
Што има лошо???
Не знам бе:toe: Има нешо у таква директност шо ми убива желба. Некако ми крши филм.
Сакам онака пополека и подискретно. Оти она ај да се ебеме, ми е као ради реда, и ко да ми вика ај да гледаме филм или такво нешо небитно:nesum:

А шо демек битно е?
Демек деца ке прајте
И така (од примеров) 2-3 години во врска сте не ке ви е првпат.
Ако де,ти така мислиш јас вака.
Ако мислевме сите исто...ке немаше форум :):):):).

Се согласувам, некогаш не треба многу да се тупи, ама мислам дека ако та дирекноста е многу честа, ќе му се одмили на чоек.
Луѓето сакат спонтаност, сакат внимание..

Не знам бе:toe: Има нешо у таква директност шо ми убива желба. Некако ми крши филм.
Сакам онака пополека и подискретно. Оти она ај да се ебеме, ми е као ради реда, и ко да ми вика ај да гледаме филм или такво нешо небитно:nesum:
Се согласувам потполно.Многу е подобро спонтано, наместо директно да ти речи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom