Ај сеа признајте си...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Богами уште од мало бев бељаџивче и се можно кршев.Секој ден по нешо кршев, на брат ми домашните му ги шкртав, глеавме телевизија само јас шо сакав и секош нешо го чепкав брат ми и тој нормално во пубертет збесвеше и пак него му викаја.За греота :(.Ама сепак задоволството беше мое :).Ама и покрај ова се никош ме немет ни чепнато буквално пошо сум единствено женско во фамилијава од сиве брачеди соси брат ми и најмало сум и ме мазеа.Не ни ме караја дури, сеа почна мама од 8 навака ко ќе каснам да подвиквит и нешо ќе прајме муабет и ај и то решено и така...

Ako ne se zemaat vo predvid skoro sekojdnevnite samari, klompi i razni drugi trakatanci frlani po mene od majka mi ( zasluzeno u sekoj slucaj, kopil neviden bev ).... tatko mi mi bese najinteresen... sampionska metoda imase...toa ne bese tepanje be, toa bese zigosuvanje :):):) .... fakjanje za vrat so edna raka, krevanje u viz pola metar, so druga raka neprestanato samaranje i drzenje vo takva pozicija minimum 2-3 minuti ( dur majka mi go moli da me pusti :):):)).... posle toa dzitkanje minimum 2-3 metri vo dalecina.... pa se lepis dal za zid, dal za vrata, dal za kauc nekoj.... srekja sto dva-tri pati samo go primeni negoviot nacin na vospituvanje :):):):)

Imase mnogu ne dopraveni kuki vo maloto a dolu pod balkonite pesok i ne znam sto ni bese interesno skokavme od balkonite dolu na pesokot ne nadejno ke me vidat pa prvo ke mi piskat potoa ke me natepat i imavme edna soba vo koja nemase nisto nemase nitu struja i znaea oti se plasam od temnica (5,6 godinki bev) i ke me zaklucat vo sobata 5 min i ke se smiram

Ме тепаа додека можеа. Сега јас сум на ред :devil2:
Just kidding :helou:

Ахххх да видат тука од UNICEF што се дешавало тука лелелелe. :)

абе не викат џабе ќотекот е излезен од рајот :).
јас ко мал редовно си јадев ќотек :) зато испадна чоек од мене :):). Ќотек си јадев и од мајка ми и од татко ми , така да некоја посебна случка да издвојам не се сеќавам во моментот ко ќе ми текни ќе напишам :). Последно ми се чини дека негде ко сум бил 5-6 одделение сум јал ќотек :) , значи одамна :)

По некој шамар од татко ми, еднаш братучедка ми (постара од мене едно 8 години) ја закачав ептен и она ми се издра или не знам што и за да и вратам отидов кај што ги имаше ставено патиките и и се измочав во нив : ))))) Уште не ми е јасно како не ме здрви од мавање после тоа : ))))))

Во 7дмо одделение на ОТП една буцка ми учука чекич во глава..... Крвишта фрштеа, ја грабнав и учукав 2 3 бокса ама имаше 96 кила и не падна, почна да бега, мислеше дека умирам :vozbud:Најлуда приказна од основно

NE E CESNO kaj nas bese mojata pra baba i jas bev moze prvo ili vtoro oddelenie i ednostavno mnogu fakav zabi i posle nekoi prezivuvaa a nekoi gi secev napola pa da vidam so ke bide.....i idam na rucek i mama vika cedo bozjo imas li zabi il nemas-odgovorot e jasen NEMAM i po pet minuti edna zaba na masata leleee i koga fanav da begam babata me fana i KUTEEK babata si go dobi prekarot super babicka a jas kotekot i taka...:vozbud::vozbud::vozbud:

Што да си признаеме.Ако почнам крај нема.Доволно е да ви кажам дека мн пати му бегав од дома и ќе појдам кај баба ми(од мајка ми мајка е).И само нервози му правев.И сега му правам ама не такви.Сега цигари,алкохол,неоправдани презборувања на професоти и на мајка ми и е страм да појди на училиште да ме оправда(на пример сега имам заушки и сношти мајка ми му се јави на класниот на телефон оти и е страм да се види таму со другите професори и професорки)и така а од пораното детство ми остана во сеќавање кога фрлив со тегла ајвар по сестра ми.

Никогаш не сум го јадел од моите, ни шамар ни нишо, ни од мајка ми, ни од татко ми..Можеби коа сум бил 2-3 години, ме плескале по газе..али непамтам стварно..
Доволно ми е татко ми да ме погледне, и се ми станува јасно..

Samo ednas mi se ima sluceno majka mi da me ima potegnato za repceto sto si go nosev gore na glavata kako fontana.:vozbud:.mala sum bila ne se sekavam dobro ama za malku ke sum padnela od 4 ti sprat dole i majka mi koga me videla nesves:nesvest: i od strav me podegnala tamu najveke kaj sto strcelo ..hohoho

Како мал за ќутек од моите не памтам имало многу, али памтам убав ќутек од Дедо ми и од Вујна ми(190цм,105кг)...ко ми влегоа 2-1, а јас дете 3-4 години...дедо со прачка, а вујна со раце:nesum:неќеш
Причината беше следанва:Бев на поседок кај баба и дедо, и без нивна дозвола излагам надвор до улица, ама забегувам подалеку и норамално незнам да се вратам, околината непозната и сл. Ме бараат низ цело маало фрки незнаеш, а јас пикнат кај некоја гаража се кријам да не ме тепаат...:kesa:

Абе и јас не сум јадел ќутек ама не сакам кога ми се дерат(сега не ме гледаат мн мн па одамна не сум се испокарал со татко ми или со мајка ми)си идам на пр од чколија и заминувам на кафе се враќам касно седнувам да учам спијам,учам(во ова се подразбира седење на компјутер додека моите мислат дека учам)и така не с екарам сега мн мн ама порано не ме тепаа само ме казнуваа и ќе им избегам и одма попуштаат мајка ми ќе плачи и јас ќевојци оти ја тргнале казната(сега сум смирен сериозно)

никогаш не сум била тепана од родителите ,освен еднаш коа ми мавна мајка ми шамар и ја натерав доживотно да се кае , али тоа не го рачунам за тепање:). за разлика од брат ми кој секад "го јадеше " :). тоа е, помалите секад се вадат (на лепота) хахаха :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom