Ај сеа признајте си...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Еднаш кога имав некои 6-7 години седев на совозачкото и се лигавев дека сакам да возам зошто бев убедена дека ЗНАМ и МОЖАМ!!! .... и тогаш зошто нејќеа да ми попуштат и никако не успевав да ги убедам дека СТВАРНО знам начекав прилика да се покажам на дело па додека беше оставен клучот во колата ја елегантно го завртев во насока ОN при што колата ТРГНА!!! ..... ..... ......и тоа не е се-татко му што беше завлезан ни овде, ни таму т.е. ни надвор од колата ни внатре остана расчепатен, вџашен, завлечен .... somehow со божја помош успеа да подзакочи уште толку дорасчепатен кутриот ... после ова само му го упати најсмрзнатиот и најпрекорен поглед и ја се штукнав, незнаев како се викам од страв дека ми следува нешто големо заслужено да го јадам! ... а добив само еден прекор НИКОГАШ ПОВЕЌЕ ДА НЕ МИ СЕ ПОВТОРИ.....ууух! и таман се олеснив што мајмунлакот ми помина така со лесно ме зачека мајка ми што ме извади од кола и пред бројната публика што навиваше за татко ми пред да се упукаме во стубот, ми го залепи најлепливиот и најжешкиот ЕВЕР шамар!!!!!!!!:kesa: .... ама не ми е криво - си го заслужив!

Ја имав некои си 6 години и игравме граница со компанија од маало,и ја правец дома си легнав под масата трпезариска а имаше врз неа долг чаршав и си заспав.Моите повикале полиција цело маало ме барало и коа станав сабајлето т.с. коа се појавив изедов еден добар ќотек од моите а после и од поголемите шо беа од моја екипа.Не дека и они ме барале цела вечер заедно со моите него дека сум избегал ко пичка и не ја завршиле партијата.
А мене само ми се спиеше:nesum:

Пффф кога имав таму негде 5-6 годинки,шема ни беа колачите од кал,сармата од листовите на околните дрва,торта од незнам таму што и секој ден обавезно откако ќе станевме од спиење се собиравме надвор компанија и почнувавме со правењето на специјалитетите позади кај мене во парк.И сеа два-три дена по ред ни доаѓаа едни роми [ги знаевме во маало живееа] за да играат фудбал таму и се живо ни растураа.Јас зошто од мала нејќев да ми заземаат некои други мое место отидов и додека они играа јас мавав со шишарки и така фино го стегнав тој што беше на гол,најдебелиот и највисокиот од сите.:nesvest:
После ова избегав,али сирота јас тој ме видел и ме познал и оп отишол да ме каже на татко ми.:uvo::tapp:
Кога дојде Дејан [татко ми дома] почна да ме кара како тоа не сум смеела да се закачам со поголеми,да ги мавам,бла бла и ми ја стегна една.:nesum:
Не сфаќаше човекот дека само сакав да си ги заштитам сите тие специјалитети за кои што толку многу се мачевме цел ден.:toe:

Кога бев помала, некаде 5 години, се скарав со брат ми, не се сеќавам баш за тоа. И двајцата бевме виновни и седевме со скрстени раце погледнувајќи еден кон друг со омраза.
Беше вечер, татко ми се најде во близина и не тераше да се извиниме еден на друг.
Брат ми, паметен, се извини веднаш, а јас не сакам и не сакам.
Тогаш татко ми почна да ме кубее.. ауу.. уште ме боли кога ќе помислам на тоа. Јас пак : Не сакам, нее! Нема извини од мене да добие.. На крај добив неколку шамари и се извинив, а крвта ми вриеше...

Za prviot kotek ili samar ne se sekavam, no se sekavam na osledniot samar od majka mi vo 8mo odd. koa me fati so cigara..ne sakam da objasnuvam so kako bese, se cuvstvuvav grozno..

Се сеќавам во 1-2 одд , се затепав со еден момак, и утре татко му на врата и некое шамарче пукна :) :duel:

Јас како помал имам јадено ќотеќ кај татко ми в дуќан оти ги фаќав муштериќите за г*з :pos2:

За првиот пост да прокоментирам..да..ќотекот произлегол од Рајот..потполно се сложувам.Во денешницава децата не се доволно тепани
Он:Ко помала изедов ќотек-скршивме еден прозор дома и мајка ми не пореди ко војници(јас,сестра ми и братучед ми)..не сакавме да признаеме кој го скршил а уствари сите се туркавме и незнам што се случи али прозорот се скрши.И затоа што не сакавме да признаеме(а јадните ние не ни знаевме кој беше) и си попивме две-три многу убави шамарчиња.
Исто така еднаш татко ми ми кажа да не одам подалеку од кривинка(тука кај нас у маало..) и ко да ми рече оди..баш тој момент се врати од работа(а јас мислев да го прелажам)и една клоца ајт создравје..после тоа не ми текна да одам натака:kesa:

Ќотекот кај мене само ја влошуваше ситуацијата зголемувајќи го присуството на бунтовност и инатливост.
Клето сум од мал.

И знаев да ја извртам работата, кој да ме удри тој да плаче. Не сфатив никогаш.
Зборовите повеќе болат. :wink_ilikakoidabese

:pos::pos::pos:

Никогаш нема да ја заборавам случкава ...
Имав едно 7-8 години кога се деси ова.
Татко и на комшивката моја (Сара се вика девојчето и е 2 години помало од мене) отиде со брат и на риболов .. и сеа зашо Сара ја замараше мајка и со тоа кај е татко и, оваа и рече дека бил на Вардар да лови риби (а немаше врска)
И сега Сара ни вика на мене и сестра ми.. ајде да идеме да ги побараме .. и ние ајде ... али моравме прво да и кажеме на мајка ми.
Кога и кажавме она најнормално не не пушти и ние решивме да избегаме .. и аееее јурииш накај Вардар.
Мали ко мали ... се изгубивме и не знаевме кај идеме ... седнавме покрај Вардар и почнавме да плачеме и среќа не видоа моите братучетки(порано во исто маало живеевме) и не собраа накај дома, иначе не знам како ќе се вратевме дома.
Бтв за тоа време додека не немало .. потера се организирала по нас .. и коа се вративме татко ми коа не подбра мене и сестра ми ... кога ни даде по 5-6 воспитни ... никад више не ни текна да избегаме :pos:

јас најчесто ќутек јадам од мајка ми, татко ми никогаш не ми дигнал рака...ама мајка ми не дека ме тепа туку ќе ми мавне еден шамар и слично:vozbud::vozbud::vozbud:

Се сеќавам дека имав пиено шамар од татко ми ама таков ладнокрвен.. Се заврте и кога ми ја пукна, ѕвезди видов. :) Причина за овој акт беше моето непрекинато пиштење и плачење кога колата ни застана на сред кривина на галички пат а беше патот сосема смрзнат. Заслужено го добив, неподнослива станав ама ептен.
Денес уште имам фобија од возење со кола, смрзнати патишта итн. Но денес е различно од порано, денес не плачам, денес само пиштам.:baeh:

добив една шлашаница од мајка ми за првата цигашто ја запалив :pos2:и одма ме фати за 1 мин од кога ја запалив

порано со братучед ми ја задевавме сестра ми, и викавме за се, ја тепавме и тато коа ме потсобра :vozbud: покрај што јадев шамар и гзот ми се исуши :kesa:а на братучетов ништо не му направи :nesum: па не е фер. и затоа сега дупло ја тепам сестра ми, и се одмаздувам :baeh: а таа не смее да писне за да му каже на тато.

Ајха.. никад не сум јадел ќотек, добро еднаш.. ми спука стариот шамар, зашто тоа го напраив и јас на сестра ми.. а иначе иам поголема сестра.. и ко копиљаци секој ден се шљакавме.. :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom