- Член од
- 13 февруари 2006
- Мислења
- 315
- Поени од реакции
- 4
Еднаш кога имав некои 6-7 години седев на совозачкото и се лигавев дека сакам да возам зошто бев убедена дека ЗНАМ и МОЖАМ!!! .... и тогаш зошто нејќеа да ми попуштат и никако не успевав да ги убедам дека СТВАРНО знам начекав прилика да се покажам на дело па додека беше оставен клучот во колата ја елегантно го завртев во насока ОN при што колата ТРГНА!!! ..... ..... ......и тоа не е се-татко му што беше завлезан ни овде, ни таму т.е. ни надвор од колата ни внатре остана расчепатен, вџашен, завлечен .... somehow со божја помош успеа да подзакочи уште толку дорасчепатен кутриот ... после ова само му го упати најсмрзнатиот и најпрекорен поглед и ја се штукнав, незнаев како се викам од страв дека ми следува нешто големо заслужено да го јадам! ... а добив само еден прекор НИКОГАШ ПОВЕЌЕ ДА НЕ МИ СЕ ПОВТОРИ.....ууух! и таман се олеснив што мајмунлакот ми помина така со лесно ме зачека мајка ми што ме извади од кола и пред бројната публика што навиваше за татко ми пред да се упукаме во стубот, ми го залепи најлепливиот и најжешкиот ЕВЕР шамар!!!!!!!!:kesa: .... ама не ми е криво - си го заслужив!