- Член од
- 7 јуни 2011
- Мислења
- 144
- Поени од реакции
- 56
фала друже ке може ли да напишеш со која програма го направи ова и како зошто имам уште слики за средувањееве ти за 15 скеунди работа, ако сакаш да го средиш треба да си го прекуцаш текстот
![]()
фала друже ке може ли да напишеш со која програма го направи ова и како зошто имам уште слики за средувањееве ти за 15 скеунди работа, ако сакаш да го средиш треба да си го прекуцаш текстот
![]()
....подобро ти е да си ја прецрташ о НУЛА во Корел отколку да губиш време со Фотошоп и на крај пак да добиеш сомнителен квалитет
Brat ke mozis da mi kazis kako ja napre svetlinava ???? ako ne ti e m`ka
Направи дупликат од сликата и нека е црно бело со голем контраст. Потоа додај blur>radial blur со zoom селектирано и amount до максимум..и од малото preview прозорче одбери од која точка сакаш тоа ефектот да почнува. После можеш ефектот уште еднаша да го повториш..blending modes и корекција на бои по твој вкус со adjustment layersBrat ke mozis da mi kazis kako ja napre svetlinava ???? ako ne ti e m`ka) ili ako imash tuturijal neso pustigo xD
Случајно да имаш туторијал за како да се направи ова (само со Photoshop e)?![]()
Нешто од мене со Многу Motion Blur И gaussian blur И малку експериментирање со боите.![]()
Aјде сега ке снимам јас еден туториал ке го постам на јутјуб ке ти пратам линк.Случајно да имаш туторијал за како да се направи ова (само со Photoshop e)?
http://www.youtube.com/watch?v=7lJyTE8Bw30 Eve ti tutorialСлучајно да имаш туторијал за како да се направи ова (само со Photoshop e)?
Кажи шо ти треба и ќе ти кажеме дали можеме да ти помогнеме.mi treba pomos vo fotoshop,ako moze nekoj da mi pomogne?