- Член од
- 7 јуни 2011
- Мислења
- 144
- Поени од реакции
- 56
фала друже ке може ли да напишеш со која програма го направи ова и како зошто имам уште слики за средувањееве ти за 15 скеунди работа, ако сакаш да го средиш треба да си го прекуцаш текстот
фала друже ке може ли да напишеш со која програма го направи ова и како зошто имам уште слики за средувањееве ти за 15 скеунди работа, ако сакаш да го средиш треба да си го прекуцаш текстот
....подобро ти е да си ја прецрташ о НУЛА во Корел отколку да губиш време со Фотошоп и на крај пак да добиеш сомнителен квалитет
Brat ke mozis da mi kazis kako ja napre svetlinava ???? ako ne ti e m`ka ) ili ako imash tuturijal neso pustigo xD
Направи дупликат од сликата и нека е црно бело со голем контраст. Потоа додај blur>radial blur со zoom селектирано и amount до максимум..и од малото preview прозорче одбери од која точка сакаш тоа ефектот да почнува. После можеш ефектот уште еднаша да го повториш..blending modes и корекција на бои по твој вкус со adjustment layersBrat ke mozis da mi kazis kako ja napre svetlinava ???? ako ne ti e m`ka ) ili ako imash tuturijal neso pustigo xD
Случајно да имаш туторијал за како да се направи ова (само со Photoshop e)?
Нешто од мене со Многу Motion Blur И gaussian blur И малку експериментирање со боите.
Aјде сега ке снимам јас еден туториал ке го постам на јутјуб ке ти пратам линк.Случајно да имаш туторијал за како да се направи ова (само со Photoshop e)?
http://www.youtube.com/watch?v=7lJyTE8Bw30 Eve ti tutorialСлучајно да имаш туторијал за како да се направи ова (само со Photoshop e)?
Кажи шо ти треба и ќе ти кажеме дали можеме да ти помогнеме.mi treba pomos vo fotoshop,ako moze nekoj da mi pomogne?