Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе девојче денес сме 29ти. Ја ко што гледам во насловот на темата концертот му е за 26ти, т.е. пред 3 дена требало да се одржи (појма неам дали се одржал)...На кој му треба карта јас ја шиткам мојата!?Нека пише во инбокс![]()
Значи, во темава датумот не е точен.Вечерва е, види на билокој сајт на кој има инфо за концертот:wink:Абе девојче денес сме 29ти. Ја ко што гледам во насловот на темата концертот му е за 26ти, т.е. пред 3 дена требало да се одржи (појма неам дали се одржал)...![]()
Се ок, си праи пари типацот, му се може... една работа не ми е јасна, зашто се претставува како рокер ?
Аххх, ок. Значи некој модератор не си ја врши работата ко што треба.... :devil3:Значи, во темава датумот не е точен.Вечерва е, види на билокој сајт на кој има инфо за концертот:wink:
Значи, во темава датумот не е точен.Вечерва е, види на билокој сајт на кој има инфо за концертот:wink:
Сите обожаватели да си го аднете на фејсбук!!! http://www.facebook.com/profile.php?id=100000712065209