Аца Лукас - Метрополис Арена - 29.12.2010

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
На кој му треба карта јас ја шиткам мојата!?Нека пише во инбокс:)

На кој му треба карта јас ја шиткам мојата!?Нека пише во инбокс:)
Абе девојче денес сме 29ти. Ја ко што гледам во насловот на темата концертот му е за 26ти, т.е. пред 3 дена требало да се одржи (појма неам дали се одржал)... :toe:

Стварно бе Мартина и тие Бариста смотани ептен. Вчера даваа гратиси за пројден концерт. Неинформирани. :tv:

Абе девојче денес сме 29ти. Ја ко што гледам во насловот на темата концертот му е за 26ти, т.е. пред 3 дена требало да се одржи (појма неам дали се одржал)... :toe:
Значи, во темава датумот не е точен.Вечерва е, види на билокој сајт на кој има инфо за концертот:wink:

Се ок, си праи пари типацот, му се може... една работа не ми е јасна, зашто се претставува како рокер ?

Сака рок али видел дека парите лежат во турбо фолк, па се продал за пари али се филма дека уште е рокер.

Значи, во темава датумот не е точен.Вечерва е, види на билокој сајт на кој има инфо за концертот:wink:
Аххх, ок. Значи некој модератор не си ја врши работата ко што треба.... :devil3:

Датумот на темава стои уште од времето кога се појави првото инфо дека ќе има концерт. Никогаш не ми текна да го сменам :)

Да е жив и здрав имав 2 гратиси ги шитнав за 500фче :)

Беше одлично, на жалост лани во Метрополис беше феноменално и тешко дека ќе се повтори. Една девојка ме замоли да и отсапам место на штандот за пиење затоа што како што она рече гарант имала повеќе пропаднати врски од мене :)))). Не ја отпеа Хиљаду пута, затоа отпеа се друго, Кома, Нешто против болова, Бај Пас, Лична Карта, Мирис Тамјана, Дијаболик, Чивас, Реци, Лешче, Куда иду људи као ја и многу други. Со посебна чест како што најави ја отпеа Затворите све кафане на најголемата легенда Тома Здравковиќ, и нашата Ако умрам ил загинам. Имаше и една тепачка, во главном се беше пијано а он беше во свој елемент, и се заблагодари на мајка му што го родила штета само што бил деген.
И нормално не испушти да каже дека човек може од многу зависности да се отараси од животот како алкохол, коцка, дрога или цигари ама дека од љубов никогаш нема да може.
Човекот си пее од душа и за публика. Балканска легенда. Точка.

Супер беше, полно луѓе, додуша имаше и премногу сељачишта предозирани со алкохол. Како и да е, ми ја погоди Сунцокрети, Ја живим сам и Куда иду људи као ја. Секој може да мрчи колку сака, али човеков дефинитивно си знае како со публика и е професионалец.
Али рогањето негде на средина на концерт беше најбољи, као се фатија 20 на 20 копачи, ухууу :). Тие нека се утепаат ако сакаат али штета две девојчиња се онесвестија (не од ќотек, ваљда од паника).

дефинитивно нема конкуренција човеков на овие простори. феноменално ... тоа е збор што најблиску што може да го опише настанов иако после вакво искуство тешко се наоѓаат зборови.

Малце каснам со моето видување за концертот,но сепак ќе пишам :D

Човеков е легенда !
Плукајте го колку сакате и викајте дека е наркоман,пијаница и се најлошо али си знае да направи журка прва класа,ретко кој може да направи таква атмосфера од балканскиве пејачи како Аца.
Ги испеа неговите најголеми хитови како што треба,како што знае и умее,од срце пееше.
Ми ја погоди важно Куда иду људи као ја,а и Кома ми ја погоди,ме стрефи во срце :icon_lol:
Ја испеа и затворите Све кафане во чест на Тома,а после неа мислам беше Ако умрам ил загинам.
На Лешче имаше многу емоции.
Си знае да направи ненормална атмосфера,секоја му чест на тоа,легенда е легенда !

У врска со публиката,доста сељачана,мала туча на пијано мегу некојси копачи,но затоа после ги тепаа еден по еден надвор :pos:

П.С Чекич е педер,не ме позна :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom