Aбе Врчак, несреќо една :)

И овие па, не да украдат од некој андерграунд анонимен изведувач, нашле од Крис Браун што цел свет го знае.

Како што кажа Андреј на Експлузив, само битот бил земен од таа песна, останатото мелодија и слично било се свое компонирано :D

Добар е дечкото де, мислам добра е таа со него што имаше испеано песна. Ги видов летоска, само незнам како се викаше пеаќката. Дур е таа на бина нека краде колку што сака:)
Апашаана!

ај еве ни го и Ламбета :)

со оригиналот

:pos2::pos2:

На позајмица е земен ритамот. На 12 месеци.
Од сигурни извори!

Затоа и дојде до глобалната финансиска криза. Оти сите позајмуваа а кеш никаде немаше. :pos2: :pos2::pos2:

остајте го Ламбета туку да се навратиме на муабетов реално гледано да не беше син на Миодраг немаше на почетокот нити да се пробие нити денес ќе знаевме за Врчак, а тоа што не го бива за музика не го бива не е способен за една песна сам да смисли мелодија и ритам па обавезно краде некоја америчка идеја :kesa:

Само ритамот е исти...мелодијата е сосема различна...
едно е ритам едно е хармонија едно е такт едно е мелодија друго е и музика :D А то е главна мелодија на песнава, барем и гласот на Akon да не го земал. И песната не е од Ламбе правена, од овие ексклузивциве е некој :)

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS
да тие му ја направија џеј џеј или врчак ден од нив беше :tapp::pos:

Lele uste muabet za niv...aman be luge od vakvi ko nas se proslavuvaat tie...:toe:

остајте го Ламбета туку да се навратиме на муабетов реално гледано да не беше син на Миодраг немаше на почетокот нити да се пробие нити денес ќе знаевме за Врчак, а тоа што не го бива за музика не го бива не е способен за една песна сам да смисли мелодија и ритам па обавезно краде некоја америчка идеја :kesa:

Tatko mu?????? Abe tatko mu e doktor kakva vrska ima toj so muzikata???

Vrcak & Gia - Ne sum takva jas

Will Smith - Party Starter

Znaci kolku kradat Will Smith , Chriss Brown , Rihanna , Timbaland i kompanija od nasive toa e nenormalno ! ! !:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom