Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па добро никој не рече спротивно од тоа што ти го напиша!дај боже да има пеачи што ќе го наследат Тоше и ќе имаат таква хумана намера и харизма!Напоменав дека по неговата смрт многу пеачи сакаат да заработат на слава,автоматски само поради неговата трагедија!Кој беше Елвир и Јован пред 2 години?Никој!Сега нешто курнази се прават и прават кич музика и будали од себе!А за овој дечково што пее на аудицијава свака му част!Нека продолжи така!
Да се потсетиме уште еднаш колку е чкарт човеков...па вака ли бе ке стануваме Тимберленд бе чедо
Абе ајде што ги реметите луѓето, крадени некрадени песни барем се трудат луѓево да живни македонскава естрада, попрво би ги слушал нашиве поп песни отколку турбо фолков кој е толку популар кај нас... Цеца?![]()
E vaka samo da se produzi pa i bugarite od pajner ke ni se smeat.![]()
Интервју со Канчо на Антена 5:
А5: ДАли е вистина дека песната „Навлечен на тебе е крадена“?
П: Не, ние не ја украдовме, туку ја преработивме. Земен е само ритамот, текстот нема врска. Исто така го појачавме и басот.
А5: Еве ни стигна СМС.Која песна следна ќе ја преработите?
П: Тоа е изненадување. Нема да откријам. Има уште 2...
![]()
Истото сакат да го кажат. Сакам да те ебам или сакам да водам љубов со тебе....тоа им е стилот на изразувањеАа да, го слушав ова и јас
Сакам да ми кажат што подразбираат како разлика меѓу “крадење“ и “обработка“.
И ај да речиш таа песна, ами тие претходните? Апла се ископирани од странски песни.