Aбе Врчак, несреќо една :)

ехее го имаше ова одамна...и други песни им се крадени не е само оваа

Ништо спектакуларно, ниту ново, за Врчак - или за кој било друг од македонската „естрада“.

Chris Brown ја украл од Врчак,ја слушнал и си рекол вакво нешто немало и ќе немат :vozbud:

Онтопик: ЗНаев дека Врчак не е толку паметен самиот да искомпонират песна

Хаха, Врчак нема ниедна песна на негова музика. Предност на интернетов е што лесно можеш да ги најдеш оригиналите.

Имаше теми за неколку нивни други хитови.Ама важно е да се радуваат децата, па без разлика каква е песната, Врчак и понатаму е шема...
Ебати пејачите, селјаци без една своја песна.

Мислам дека песната ја правеше Панчо, а не Врчак ама нема везе исто срање во друго паковање:)
п.с. Мислам дека треба да се отвори една тема за крадени песни и да се ставаат сите таму, да не се отвора за секое нова.:smir:

Мислам дека песната ја правеше Панчо, а не Врчак ама нема везе исто срање во друго паковање:)
п.с. Мислам дека треба да се отвори една тема за крадени песни и да се ставаат сите таму, да не се отвора за секое нова.:smir:

Така друже темата ќе има повеќе мислења и од Здраво5 ремет и плус ќе треба пола Ју Тјуб да го стаиме на форумов. :helou:

Na Panco e idejata da se dodate toa vo pesnata oti mu se svigalo mnogu a i ne e cela pesna ukradena samo delot kai sto pee Andrej e vmetnat vo ostanatoto.A i taa pesna ne e nekoi hit i sami gledate deka duri posle edna godina otkrite deka ima dodadeno del od taa pesna
A inace Vrcak e najdobar vo Makedonija respekt do nego

Na Panco e idejata da se dodate toa vo pesnata oti mu se svigalo mnogu a i ne e cela pesna ukradena samo delot kai sto pee Andrej e vmetnat vo ostanatoto.A i taa pesna ne e nekoi hit i sami gledate deka duri posle edna godina otkrite deka ima dodadeno del od taa pesna

Исто и Некст Тајм, нели?:)

Се согласувам. Врчак е најдобар во МК. Но во што?!
Па во крадење песни, се знае :)
:helou:

Го видов Панчо кога збореше на ТВ и кажа демек само битот го земале, ама нормално за да се извади. Нема врска дека е само делот на Андреј, уште самиот почеток на песната е ист. Песната беше голем хит, а јас одамна имав приметено и тоа случајно ја слушнав песната од Крис Браун.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom