Aaaaa не, на непознати не кревам...

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Не кревам на непознати а поготово на сокриени никад. Има свашта...А ако е некој познат кој мењал број или од др.број врти,обично пишува смс.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Тие што не кревате на непознат број да не ве изедат? :D
Ако некој број ми досадува има апликација за блокирање и решен е проблемот. Јавувањето со скриен број беше во мода пред 10 год сега само малоумни може да се замараат со тоа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тие што не кревате на непознат број да не ве изедат? :D
Ако некој број ми досадува има апликација за блокирање и решен е проблемот. Јавувањето со скриен број беше во мода пред 10 год сега само малоумни може да се замараат со тоа.
потпис. Сигурно нема некој нож да им збрца преку фронталната камера.

Како што кажа пред 10 год беше тоа во тренд каде што мораше да се замараш да одиш до оператор да блокираат. Сега блокирај го бројот преку смартфонот па нека досаѓа до утре.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.139
Поени од реакции
13.263
Обично јас сум од другата страна на приказната, вртиме од непознат кога сме собрани низ маало и е максимално досадно и лабаво си дупчиме некој рендом типци. А ако некој ми ѕвони од скриен, кревам и не зборам ништо, само си ќутам, ако видам дека е некој другар зборувам, ако некој заебант одма спуштам и така :cool:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Не кревам на непознати а поготово на сокриени никад. Има свашта...А ако е некој познат кој мењал број или од др.број врти,обично пишува смс.
А отвараш врата на непознати чичковци?

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Обично јас сум од другата страна на приказната, вртиме од непознат кога сме собрани низ маало и е максимално досадно и лабаво си дупчиме некој рендом типци. А ако некој ми ѕвони од скриен, кревам и не зборам ништо, само си ќутам, ако видам дека е некој другар зборувам, ако некој заебант одма спуштам и така :cool:
Значи тебе сум ти вртел? А ние се смееме ваму се газиме, Талат Џафери да не е на линија пошо он е мн чутлив.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Ако крениш на повик од непознат број нема да умриш, можи само да добијаш пример информација за некој умрен........пример велиме, пример!

Инаку кревам на се живо и диво. Често пати ме мрзи и да ги запишувам броевите, па така пример ѕвонел @Божино , по некое време ѕвони пак и си викам-Кој кур сега шо сака?
И од таму Еј море, абе дај да пресликам то и то. -Еј ти си бе! -Да бе, го немаш бројот?-Ај че го запишам....и пак.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Ако крениш на повик од непознат број нема да умриш, можи само да добијаш пример информација за некој умрен........пример велиме, пример!

Инаку кревам на се живо и диво. Често пати ме мрзи и да ги запишувам броевите, па така

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Jas ova go pravev na 14 god :pos:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
@wot не ми крева кога му прам prank calls. :( Еднаш-два пати крена и толку. :D А сакав да стабилизираме и одржуваме однос сличен на Рики и Карл кога му ѕвони во рандом делови од денот.
Such disappointed.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.077
@wot не ми крева кога му прам prank calls. :( Еднаш-два пати крена и толку. :D А сакав да стабилизираме и одржуваме однос сличен на Рики и Карл кога му ѕвони во рандом делови од денот.
Such disappointed.

Aко тоа ако ова.. ако под влакната на пазувите имав јајца, курот како раката ќе ми беше.

Не дигам дека ми се може. 3-4 броја ми ѕвонат all in all, па вглавно не дигам. Освен пред женската, дека ќе поти кој бил а уствари ни јас незнам.
:pipi:

I dont do phones. Im weird like that.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.217
Поени од реакции
84.161
Ја не кревам.(познати/непознати, не игра улога)
Едноставно, не ми се збори на телефон во било кој момент.
Кај мене дома, телефоните мобилни не поминуваат ходник.
Си седат таму, често со исклучено звонење. Или исклучени скроз.
Знам да го исклучам некои денови и уопште да неам мобилен.

Kajgana Shop

На врв Bottom