A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.618
Поени од реакции
772
Зашто бум тв ги ислкучи HBO каналите?
На мое големо разочарување друже веке 2 години како ги нема HBO каналите, а ги исклучија бидејки немаа голем број на претплатници , а скапа им беше претплатата 300 денари по Боом приемник .

К

Кнез Мишкин

Гостин
Дали некој раскинувал договор за бум? Ја не гледам телевизија денеска моиве почнаа да зборат дека пола канали се исклучени, проверив и сум револтиран, имал некој искуство, се доплаќа нешто?

Член од
3 јануари 2008
Мислења
87
Поени од реакции
159
Дали некој раскинувал договор за бум? Ја не гледам телевизија денеска моиве почнаа да зборат дека пола канали се исклучени, проверив и сум револтиран, имал некој искуство, се доплаќа нешто?
Ако сакаш да го раскинеш договорот пред истекот на истиот , се плакаат пенали од 4.200 ден . така ми кажаа кога се јавував во контакт центарот.

Член од
26 мај 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
имам боом ресивер ама немам картица за наго,се купува ли тоа некаде без претплата???

Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
Мислам ја нема А не сум сигурен и за ХРТ 1.Незнам.Планирав да земам еден ми се гледат добри..каналите и така и така ама сепак се исплати.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.693
Поени од реакции
8.119
Бум тв ти e добра работа само за на одмор ако идеш со друштво Охрид или на зимовање Шапка,Маврово па да гледаш Спорт Клуб Премиер лига ,за другото стварно се срање :)

Но некои викаат дека на Шапка не фаќало Бум тв ,точно ли е ова?

Член од
13 ноември 2009
Мислења
340
Поени од реакции
183
Ама се ажурни овие од БООМ ТВ,за да ги заменат А1 и АЛБ ТВ со ДМ и ИД им требаше околу 6 месеци,ХРТ1 се уште не ја замениле со друг канал,а за Пинк 15- изгледа до нова година ке треба да почекаме ...:mad:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Колку канали се жити се 40 ако си без претплата. Лајно невидено се НИШТО немаат.

Член од
13 ноември 2009
Мислења
340
Поени од реакции
183
38 другар и денеска без А2 37...само надулу оди бројкава....

Kajgana Shop

На врв Bottom