A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Абе ако ги остранат сега, не значи дека доколку ги регистрираат во Агенцијата нема да можат повторно да ги вратат. Штом досега не ги исклучиле, најверојатно изнашле решение со АААВМУ.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.988
Поени од реакции
8.320
Нема шанси ова да се деси поготово на Макс тв гледам се скоро сите македонски во листата и ако се исклучат тие поарно нека исклучат целосно цела понуда телевизија.

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Спортклуб има ли ги кај вас,кај мене црна слика :mad:

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Или не си го активирал тој пакетот или овие почнаа да ги исклучуваат канали според решението :unsure:
Пакетот ми е активиран одкако почнаја да наплаќат и имаше до вчера,од сабајле нема

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Пакетот ми е активиран одкако почнаја да наплаќат и имаше до вчера,од сабајле нема
Не знам точно, чекај одговор и од другите корисници, сепак немам boomTV за да ти кажам подетално. Но поприлично сум сигурен дека постапуваат по решението на АААВМУ, исто како и MaxTV бидејќи и таму некои канали од вчера/денеска се недостапни (на одреден период).
А други канали да не ти се достапни, ти се случува во моментов или останатите ги имаш сите?

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Немаше и хбо преска али си викам ај ке извадам модулот да ресетирам и после тоа хбо дојде слика али ск каналите ги нема,црна слика.

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
И кај мене нема спортклуб на Boom TV, a одамна ми е активиран тој пакет.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
И кај мене нема :([DOUBLEPOST=1418236628][/DOUBLEPOST]А да им пишеме?

Kajgana Shop

На врв Bottom