- Член од
- 11 април 2013
- Мислења
- 355
- Поени од реакции
- 183
Мое мислење е дека полузерски од тоа една фирма во најскуп пакет да ги нема сите спортски канали(као Арена и јој човече и СпортКлуб) нема....Се знае на кога мислам.
Да имам макс ТВ. И многу сум задоволен. Поскапо е ама немам проблеми никакви.Има. Среќа што сме ние лузерите па таквите како тебе можат да се пуваат и да сметаат дека успеале во животот ако имаат макс тв.
Браво.Да имам макс ТВ. И многу сум задоволен. Поскапо е ама немам проблеми никакви.
Ама те копка што тоа нуди Бум за помалку пари, затоа што реално не ти се даваат толку пари колку за максот, особено што би ги гледал истите канали...јасно ми е. Тоа е коа се прави нешто пошто викаат дека било најдоброто, па 'срамота' е ти да немаш од најдоброто и после сфаќаш дека чергата не била толку долга...Ако, терај си!Да имам макс ТВ. И многу сум задоволен. Поскапо е ама немам проблеми никакви.
Цена.cena ili kolku kanali ima?
Во најскапиот пакет сите канали се бесплатни.Мое мислење е дека полузерски од тоа една фирма во најскуп пакет да ги нема сите спортски канали(као Арена и јој човече и СпортКлуб) нема....Се знае на кога мислам.
http://one.mk/fixnettv-smart.htmlЦена.
Зборам за телекомците, не за Оне. Кај нив и во најскапиот пакет на 3 Макс, освен Арена 1 се друго се доплаќа па дури и Спорт Клуб каналите.
Мобилен???najakiot paket si ima HBO mobilen internet pogolemo brzini itn
Sto te interesira pokonkretno tebe?Едно информативно прашање:по нетов пробав да најдам нешто повеќе околу оваа технологија, најпознати компании кои ја промовираат, како функционира итн...ама слабо некако со информации. Па прашањето ми е дали некој од членовите има да сподели некој линк? Фала и поздрав
DVB-T \ MPEG-4 стандарди се користи. Изгуглај за овие две и ќе ти стане појасно.Едно информативно прашање:по нетов пробав да најдам нешто повеќе околу оваа технологија, најпознати компании кои ја промовираат, како функционира итн...ама слабо некако со информации. Па прашањето ми е дали некој од членовите има да сподели некој линк? Фала и поздрав