A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
11 април 2013
Мислења
355
Поени од реакции
183
Мое мислење е дека полузерски од тоа една фирма во најскуп пакет да ги нема сите спортски канали(као Арена и јој човече и СпортКлуб) нема....Се знае на кога мислам.

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Има. Среќа што сме ние лузерите па таквите како тебе можат да се пуваат и да сметаат дека успеале во животот ако имаат макс тв.
Да имам макс ТВ. И многу сум задоволен. Поскапо е ама немам проблеми никакви.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Да имам макс ТВ. И многу сум задоволен. Поскапо е ама немам проблеми никакви.
Ама те копка што тоа нуди Бум за помалку пари, затоа што реално не ти се даваат толку пари колку за максот, особено што би ги гледал истите канали...јасно ми е. Тоа е коа се прави нешто пошто викаат дека било најдоброто, па 'срамота' е ти да немаш од најдоброто и после сфаќаш дека чергата не била толку долга...Ако, терај си!

Член од
5 септември 2013
Мислења
44
Поени од реакции
16
Лузери има многу...Морам да ги трпам ...уште едно 10 meseci i cao ocaj Boom Tv...По Мизерна телевизија. Немам видено...

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Мое мислење е дека полузерски од тоа една фирма во најскуп пакет да ги нема сите спортски канали(као Арена и јој човече и СпортКлуб) нема....Се знае на кога мислам.
Во најскапиот пакет сите канали се бесплатни.;)
http://one.mk/fixnettv-smart.html

Член од
11 април 2013
Мислења
355
Поени од реакции
183
Член од
8 јуни 2014
Мислења
720
Поени од реакции
167
vo site drzavi kaj sto se emituva arena e isto arena1 e vo osnoven paket a drugite 3 so doplata a za sport klub i na one se so doplata vo drug paket i toa samo za sport klub cenata e 80 denari a telekom otkako go vovede sport klub cenite na paketite gi pokaci za 50 denari

Член од
11 април 2013
Мислења
355
Поени од реакции
183
Не ги правдај џабе сеа, сепак се работи за најак пакет.

C

Count Dooku

Гостин
Едно информативно прашање:по нетов пробав да најдам нешто повеќе околу оваа технологија, најпознати компании кои ја промовираат, како функционира итн...ама слабо некако со информации. Па прашањето ми е дали некој од членовите има да сподели некој линк? Фала и поздрав

Член од
8 јуни 2014
Мислења
720
Поени од реакции
167
Едно информативно прашање:по нетов пробав да најдам нешто повеќе околу оваа технологија, најпознати компании кои ја промовираат, како функционира итн...ама слабо некако со информации. Па прашањето ми е дали некој од членовите има да сподели некој линк? Фала и поздрав
Sto te interesira pokonkretno tebe?

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
DVB-T \ MPEG-4 стандарди се користи. Изгуглај за овие две и ќе ти стане појасно.

Kajgana Shop

На врв Bottom