40% преведено.Абе пуштиле македонски превод на травел чанел. Браво
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
40% преведено.Абе пуштиле македонски превод на травел чанел. Браво
Има тема и за МаксТВ, таму за тоа, без спамирање...sk4 sk5 i sk6 na maxtv od vecerva utre formula 1 na sk4 vo 7:00 casot
Дечково секоја дискусија сака да ја насочи на тоа, види што има на макс тв, вие немате тоа немате.Има тема и за МаксТВ, таму за тоа, без спамирање...
pa dobro bi bilo da gi pustat i sk4 sk5 i sk6 zarem loso pisav? mislam za site ke bide ubavoДечково секоја дискусија сака да ја насочи на тоа, види што има на макс тв, вие немате тоа немате.
Само да го потсетам кои канали им фалат:
![]()
(гледам овој канал посебно ги погодува, незнам зошто и онака е глупав али ајде)![]()
Следните 3 години, еден проблем помалку.URGENT URGENТ URGENT !!!!!! LAST MINUTE INFO !!!!!!
СО ЗАДОВОЛСТВО ВЕ ИНФОРМИРАМЕ ДЕКА ФОРМУЛА 1 И ВО НАРЕДНИТЕ 3 (ТРИ) СЕЗОНИ ЌЕ ГЛЕДАТЕ ЕКСКЛУЗИВНО НА МРТ !!!
Иако по истекот на претходниот тригодишен договор за ТВ-правата поради безброј причини (програмски и деловни) Јавниот Сервис се откажа од понатамошно емитување на настаните од најпопуларниот авто-мото спорт, во интерес на гледачите, на ден пред почетокот на новата сезона реши да ја задржи оваа атрактивна спортска содржина како значаен имиџ на својата програма.. Во преноси ќе одат сите квалификациски сесии и сите трки..
Првиот пренос на МРТ-1 е веќе утре (сабота) рано наутро - квалификациите за ГН на Австралија во Мелбурн почнуваат во 07.00 часот, а трката е задутре (в недела) од 06.00 часот..
П.С
Од овие трки, репризи ќе нема.. Тоа значи, за зависниците од Ф1 рано будење викендов.
Од Драган на Спорт на МТВ, Фејсбук
Ќе има и за нас пренос, во случај да не сте ја виделе Ф1 темата.
Од MaxTV најавија дека ќе има на СК 4, а на сајтот ништо не им пишува. Кој ги шиша србиве и хрвативе сега, и така имаат тиња слика. Ќе си гледаме во 1080р на МРТ HD.Ме интересира сега што ке стане со хрватски спорт клуб. Знам дека кажаа дека и тие ке ги пренесувале трките. Ке си имаме како досега на два канали пренос?
ИнтересноИнаку ако на овие АВМУ им смета тоа што МК компаниите се рекламираа на српскиот СК, па поради тоа прават проблеми со српскиот СК - ОК. Е што правиме сега кога МК компании почнаа да се рекламираат на Хрватскиот СК????? И за него ќе прават проблеми или?
Само двата канала. Засега само еден е преведен многу малку, а пуштени се два на MaxTV без албанскиот превод.Погоре по темите видов па ме интересира дали Тринг албанските канали ќе имаат сите превод на македонски или само за 2та канала што одат на Макс ТВ?