Само во Близу не може да се отвараат одредени веб страни, како на пример :
www.bet365.com
www.marathonbet.com
www.bet-at-home.com
итн итн.
Мизерии се !
www.bet365.com
www.marathonbet.com
www.bet-at-home.com
итн итн.
Мизерии се !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се јавив во саботата рекоа дека по чудо и тие приметиле зошто стално биле неспособни и дека нивните екипи работеле на случајот.Ама гледам дојде вторник и ништо.Плус и сликата сецкаше на моменти ама ај може сега асално ќе ја средат.Среќа можам да ја гледам преку антена па немам проблем кога има натпревари така да гледам.Речиси пред една недела пријавив ми рекоа дека сум прв кој им го кажува тоа. Глеам сега приметија сите.
Абе не зезај интернет од 12 мегабити во најскуп пакет, и боом тв со едвај 40-50 канали и без HD. Едино што е добро се HBO каналите и толку. Близу за двеста денари плус добиваш 100 мегабити, 120 канали и 14 HD канали. Фиксна не ја коментирам гледам се помалку се користи.Сега сите ќе им избегаат на Оне, гледам имаат јака понуда![]()
што ако има 100 канали кога пола се албански, а другите се за никаде....и сега колку канали има Близу 30 ???Абе не зезај интернет од 12 мегабити во најскуп пакет, и боом тв со едвај 40-50 канали и без HD. Едино што е добро се HBO каналите и толку. Близу за двеста денари плус добиваш 100 мегабити, 120 канали и 14 HD канали. Фиксна не ја коментирам гледам се помалку се користи.
А кажи ми ти мене што има BOOMTV што го нема во близоо??? Ај да речеш ќе се префрлам на макств поради Арена каналите поради стабилниот нет, итн итн. Ама кога ќе ми кажат се гасам од близоо за да се префрлам на боомТВ ?? Мислам what the f*ck ... Ова ти е само одење со глава во ѕид.што ако има 100 канали кога пола се албански, а другите се за никаде....и сега колку канали има Близу 30 ???
BoomTV има: HBO канали, сите FOX канали, Cinestar TV канали, History channel, превод на македонски на скоро сите канали.А кажи ми ти мене што има BOOMTV што го нема во близоо??? Ај да речеш ќе се префрлам на макств поради Арена каналите поради стабилниот нет, итн итн. Ама кога ќе ми кажат се гасам од близоо за да се префрлам на боомТВ ?? Мислам what the f*ck ... Ова ти е само одење со глава во ѕид.
BoomTV има: HBO канали, сите FOX канали, Cinestar TV канали, History channel, превод на македонски на скоро сите канали.
Има уште некои предности, но да не ги набројувам
А на blizoo не доплатуваш за некои квази канали во пакет плус и пакет супер плус?!Ако доплатиш за овие не се free...
Плус таблет Леново од 7 инчи даваат гратисBoom tv имаат македонски превод,башка оваа новата понуда им е многу подобра од blizoo.
Немаат 25 албански канали,ќе одам од близоо само поради тоа што имаат албански канали.
Boom tv даваат поени (субвенции) после две години како нивни корисик може да се искористат за нов мобилен ако обновуваш договор.
Што добиваш од близоо-нељубезност,непрофесионалност и неспособност од вработените.барем во Карпош + гратис 20-30 "Шпонски" канали
Плус таблет Леново од 7 инчи даваат гратис![]()
Мислам дека доволно добра споредба направив. Реков кој канали ги има boomtv а кој blizoo. Нема доказ кој може да ми докаже дека blizoo е подобар од boomTV, кога вториве ги имаат скоро сите најатрактивни канали. Единствен проблем е што се малку заостанати околу технологијата, односно не се DVB-T2, туку се DVB-T. Ако беа втора генерација, сум напишал многу пати ќе имаат капацитет за уште неколку канали, па и HD.Која придобивка!
Дајте бе, убаво ви пишал @Introvert* погоре. Знаеме дека Близу се дел од најсрање операторите во Македонија, ама guess what, Бум ТВ не се ништо подобри. Барем правете саглам споредби кога веќе сте запнале...