A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Очигледно дека близо повеке работи за зголемување на профитот а не за нас за да бидат доплонети исклучените канали заменети со нови и да ја зголемат брзината на интернетот. Каде се ХТВ 1 и 3 кои беа во најава одма по исклучувањето долго најавените филмски канали. Имам уште 5 месеци љубов со близоо а размислувам да се префрлам на телекабел.

И јас ги откажувам во најбрзо време, и онака поминат ми е договорот,

Не сум сакал премногу да ги критикувам. Причина е добриот интернет, но телевизијава е без концепција во однос на региони и градови

Не може во Велес да ми тупнат куп албански телевизии каде процентот на албанско население е 0%, а при тоа adb 2840c нема можност за нивно бришење. Јас и моите сограѓани не сме од оние 25% бели мечки заштитени со закон и живеме во 100% загадена средина.
Ако продолжат со оваа стратегија во Велес ќе имаат 0% гледаност. Господа од близу ако не сакате во Велес да имате преплатници за дигитална телевизија воведете уште 20 рамковни канали.

вреѓајте вие :) мене ми е топ сеа за 2/3 дена склучувам договор 5ета година по ред попусти фулл си плаќам 550 имам и тв и интернет љети толку од мене :D

вреѓајте вие :) мене ми е топ сеа за 2/3 дена склучувам договор 5ета година по ред попусти фулл си плаќам 550 имам и тв и интернет љети толку од мене :D
Никој не навредува никого. Еве колку за споредба словенска Т-2 листа:
Код:
http://89.142.102.230:9981/extjs.html

Еве дојде и февруари полека поминува и зимата нови канали долго најавени нема нема нови понуди нови известувања. Најверојатно потребен е подолг период за воведување на нови канали и нови изненадувања од страна на близоо. Кој чека ке дочека!

таман да сменам договор.. ми викат немаме више такви понуди и ми викаат ќе треба по 1000-1300 да плаќам.. усраа .!. нема :) сега во напад кон телекабел иначе 5та год ќе ми беше да користев- а ги фалев.

таман да сменам договор.. ми викат немаме више такви понуди и ми викаат ќе треба по 1000-1300 да плаќам.. усраа .!. нема :) сега во напад кон телекабел иначе 5та год ќе ми беше да користев- а ги фалев.

од март нели нови пакети ке имало,поцекај

Што и да додадат мислам пред се на нови канали ке биде со доплата.Јас мислам дека ке додадат класик тв и синестар, а може нешто и од другите етнички заедници во Р М.

Сеа сите оператори праат договор за ги ставаат HBO гратис еден месец за после да лупнат поголема претплата со почетокот на работа на HBO GO во Македонија па да земаат некој денар плус и они.

Падна гласина како шо прочитав на темава .... Дека ќе има пополека гасење на аналогната телевизија засекогаш ... Дека ќе бидеме приморани на дигитална телевизија да се префрлиме ... Да е вистина,ако вистина,до кога е планот за конечно укинување на аналогната ?!

Падна гласина како шо прочитав на темава .... Дека ќе има пополека гасење на аналогната телевизија засекогаш ... Дека ќе бидеме приморани на дигитална телевизија да се префрлиме ... Да е вистина,ако вистина,до кога е планот за конечно укинување на аналогната ?!
Вистина е, полека ја гаснат, мои роднини кога одеа да потпишат договор сакаа и на уште еден ТВ да стават ама аналогна, рекоа не може, па приморани беа да стават дигитална.
Рок не знам.

Пополека ја гасат по реони ,знам на битпазар/пласичарката и во белимбегово е изгасната ,на тој инфо каналот имаше уште едно место кај ке се гаси. Всушност нема веќе што да се гледа на аналогната ,само мкд има ,србите и мтв, од дукументарни остана само експлорер и хистори
--- надополнето: 13 февруари 2014 во 14:52 ---

10. Барање бр.11-51 од 11.02.2014 година, за регистрација на дигитален пакет програмски сервиси бр.58 на Друштво за телекомуникациски инженеринг, софтвер, трговија и услуги БЛИЗУ МЕДИА EНД БРОУДБЕНД ДООЕЛ Скопје, за град Cкопје, Тетово, Куманово Велес, Штип, Прилеп.

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom