A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Многу се рекламираа за ребрендирањето, за да не понудат ништо посебно

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

каде го најде ова?

Не е готова страната... фалат продукти. Ќе ја средат деновиве очигледно се брза. Пакетите ги има во документите за актуелна понуда.

Оптиката е само во Тетово и Штип според одогвор што го добив во порака. Така што, не се надевајте нешо многу. Освен ако ми вратиле погрешно пред некој ден и не знам во која тема го објавив.

Оптиката е само во Тетово и Штип според одогвор што го добив во порака. Така што, не се надевајте нешо многу. Освен ако ми вратиле погрешно пред некој ден и не знам во која тема го објавив.
Оптика имаат и во Скопје ама малку расфрлана...Велес им е сериозно покриен и умрежен. Во Тетово се во почетна фаза, немаат абер.

Оптика имаат и во Скопје ама малку расфрлана...Велес им е сериозно покриен и умрежен. Во Тетово се во почетна фаза, немаат абер.
Не знам, но кога прашав за тој еден оптички пакет, ми рекоа само во Тетово и Штип можел. Ама штом сеа не понудија оптички пакети, џабе е, не се надевам дека ќе има во скоро време.

Не разбирам што е тука унапредување.
Истава тарифа ја имам со 30 мб интернет, а сега ја нудат со 15 мб, што е ова луд јебе збуњеног ?
10406c21a7f07251c0c7359fe71968f2.jpg

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Дајте да не шириме тука за интернетот и мобилната услуга. Има теми за тоа, тука нека се пишува повеќе за тв понудата.

Последно уредено:
Me interesira ima li nekoi novi kanalia ubaceno.
Не сум претплатен дома на А1 да гледам телевизија ама имав прилика кај баба ми да гледам и видов нема нови канали а и сеуште во менито на ресиверот си стоеше логото Vip. Не знам дали им е возможно премногу да чепкаат како што тоа го прават МК Телеком на МаxTV и менуваа изглед но би било добро да го ажуриираат софтверот и со тоа да се добие целосно нов изглед на менито. Или нека им менуваат на корисниците нови подобрени ресивери со целосно нов подобрен софтвер. Вака како што е сега најлош изглед имаат заостанат уште од времето на Blizoo.
Автоматски споено мислење:

Tуку читам фирмата сега им е со име А1 Македонија ДООЕЛ Скопје и зарем не треба по ново сега да е А1 Северна Македонија ДООЕЛ Скопје? Или нема врска како ќе ја пишува државата во името на фирмата?

Последно уредено:
Tуку читам фирмата сега им е со име А1 Македонија ДООЕЛ Скопје и зарем не треба по ново сега да е А1 Северна Македонија ДООЕЛ Скопје? Или нема врска како ќе ја пишува државата во името на фирмата?
Мрш бре северџану! :pos: Никогаш северна, секогаш Македонија але але але :oeoeoe:

Мрш бре северџану! :pos: Никогаш северна, секогаш Македонија але але але :oeoeoe:
Aлал нека му е, какви глупости му паѓаат на памет и со шо се замара... :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom