Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Opticki paketi
каде го најде ова?
Оптика имаат и во Скопје ама малку расфрлана...Велес им е сериозно покриен и умрежен. Во Тетово се во почетна фаза, немаат абер.Оптиката е само во Тетово и Штип според одогвор што го добив во порака. Така што, не се надевајте нешо многу. Освен ако ми вратиле погрешно пред некој ден и не знам во која тема го објавив.
Не знам, но кога прашав за тој еден оптички пакет, ми рекоа само во Тетово и Штип можел. Ама штом сеа не понудија оптички пакети, џабе е, не се надевам дека ќе има во скоро време.Оптика имаат и во Скопје ама малку расфрлана...Велес им е сериозно покриен и умрежен. Во Тетово се во почетна фаза, немаат абер.
Не сум претплатен дома на А1 да гледам телевизија ама имав прилика кај баба ми да гледам и видов нема нови канали а и сеуште во менито на ресиверот си стоеше логото Vip. Не знам дали им е возможно премногу да чепкаат како што тоа го прават МК Телеком на МаxTV и менуваа изглед но би било добро да го ажуриираат софтверот и со тоа да се добие целосно нов изглед на менито. Или нека им менуваат на корисниците нови подобрени ресивери со целосно нов подобрен софтвер. Вака како што е сега најлош изглед имаат заостанат уште од времето на Blizoo.Me interesira ima li nekoi novi kanalia ubaceno.
Мрш бре северџану!Tуку читам фирмата сега им е со име А1 Македонија ДООЕЛ Скопје и зарем не треба по ново сега да е А1 Северна Македонија ДООЕЛ Скопје? Или нема врска како ќе ја пишува државата во името на фирмата?
Aлал нека му е, какви глупости му паѓаат на памет и со шо се замара...Мрш бре северџану!Никогаш северна, секогаш Македонија але але але
![]()