A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување
Член од
13 февруари 2013
Мислења
264
Поени од реакции
248
Во салонот ми кажаа вчера дека пакетот со ск прајм и цинеманија ке чини 59денари за сите пакети ,кој не сака да го користи нека се јави во контакт центарот најдоцна до 31,03 за да не ви наплатат.

59 ко 59 денари не се многу ама го плаќаш само СК прајм пошо ова другото е се ѓубре.

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
За инает не им ги плаќам тие 59 денари, лопови бугарски, еднаш ќе пуштат некој нормален канал и ќе треба да им го доплатиш. Уште за број на долен веш не ме прашаа кога се јавив да ги откажам каналите, и матичен број и адреса и број на лична карта и ID код. Ај уште малку ќе ги истрпам.

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Се преговара со тринг каналите за да се воведе македонски превод.. да видиме што ќе биде од тоа.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Се преговара со тринг каналите за да се воведе македонски превод.. да видиме што ќе биде од тоа.
А за нормалните ТВ канали да имаат превод како FOX FOX life, nat Geo и другите кога ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За инает не им ги плаќам тие 59 денари, лопови бугарски, еднаш ќе пуштат некој нормален канал и ќе треба да им го доплатиш. Уште за број на долен веш не ме прашаа кога се јавив да ги откажам каналите, и матичен број и адреса и број на лична карта и ID код. Ај уште малку ќе ги истрпам.
Поотепан оператор амин.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.566
Поени од реакции
2.784
У пм мамето нивно лоповско не видов на време дека треба да се јавиме да исклучиме ако не сакаме да ги користиме каналите.Па добро бе мајмуни едни како што ги ставија требаше да ги извадат од програма и ако сака некој нека си побара и доплати а не овака ние да ги молиме за да не плаќаме.....Ги барав пред едно пола саат али заборавив дека овие нежните работат само до 22 часот.Педери едни па можеа на тв кога искачаше тоа соопштението да пишат како што се бесплатни до крај на месецот да пишат дека ако не сакаме да ги користиме дека треба да пријавиме.Изгледа овој месец го изедов со овие 59ден бидејќи утре гарант и да сакам да ги исклучам ке ми ги пресметаат и овие во сметката за новиот месец.Требаше темата да ја отворам пред некој ден :mad:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле кој смех ќе е татко ми кога ќе ја види сметката како што мрзи такви превари испод тепих :pos: ќе им го разглоби наплатниот пункт :ROFLMAO:

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.566
Поени од реакции
2.784
Леле кој смех ќе е татко ми кога ќе ја види сметката како што мрзи такви превари испод тепих :pos: ќе им го разглоби наплатниот пункт :ROFLMAO:
Кај мене во Чаир и така опасно по живот е за тие девојките таму со технички проблеми на претплатниците па сега уште ова им фалеше......Ги жалам :)

C

Crazy Diamond

Гостин
Исто и татко ми. Нека се договорат заедно да одат во ист наплатен пункт. :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
На тие девојчињата во Чаир ако не им влезат со калаш, јас еве кај сум... :icon_lol:

Член од
13 февруари 2013
Мислења
264
Поени од реакции
248
А за нормалните ТВ канали да имаат превод како FOX FOX life, nat Geo и другите кога ?
Они веќе 2години се вадат со таа тужба од ONE шо ја имаат. Памтам колку се израдував тој ден кога на аналогната гледав ФоксЛајф со МКД превод:( имаше Медмен па после тоа доктор хаус и толку беше од преводот. Ај да баталиме тоа а шо е со СпортКлуб до кога на српски? Како може телеком да прави на МКД ,а овие се кењаат тука КаМодем давале без пари ,голем стап,море да сум 1месец у АЕК директор има да ги распердашам и уан и близо и телеком

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Поголеми лопови неам видено, едвај чекам да заврши договорот! За инает ги укинавме помочаните Прајм и останатите канали (корисници сме на Екстра - 1400 ден. зарем се малце?). 59 денари не се многу, ама се работи за принцип, кај се видело и чуло да воведуваат нови програми и да ти ги наплаќаат?! 59 денари тоа, СК и СК+ 100че, па не знам ти што ајде уште 50... Па зошто постојат тие на пазарот, за да се унапредуваат, а не да ти наплаќаат за секој новитет, па уште и сам да си побараш ако сакаш да не плаќаш. :pos: Исто ко ВИП да се пофали дека воведува и ги чести корисниците додатни 500 минути наредните 3 месеци, после ако не ви чини, дојдете укинете си ги, пошто +100 денари ќе ви идат на сметка. Лопови смрдливи, со нив договор - никогаш повеќе!

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.225
Поени од реакции
8.332
У пм мамето нивно лоповско не видов на време дека треба да се јавиме да исклучиме ако не сакаме да ги користиме каналите.Па добро бе мајмуни едни како што ги ставија требаше да ги извадат од програма и ако сака некој нека си побара и доплати а не овака ние да ги молиме за да не плаќаме.....Ги барав пред едно пола саат али заборавив дека овие нежните работат само до 22 часот.Педери едни па можеа на тв кога искачаше тоа соопштението да пишат како што се бесплатни до крај на месецот да пишат дека ако не сакаме да ги користиме дека треба да пријавиме.Изгледа овој месец го изедов со овие 59ден бидејќи утре гарант и да сакам да ги исклучам ке ми ги пресметаат и овие во сметката за новиот месец.Требаше темата да ја отворам пред некој ден :mad:
Нема да ти наплатат, не се секирај,
Сите исто го прават еве и Махтв даваше сеа 1 месец гратис да го активираш Арена спорт1 и после истекот ако не ја јавиш автоматски си продолжува.

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.566
Поени од реакции
2.784
Нема да ти наплатат, не се секирај,
Сите исто го прават еве и Махтв даваше сеа 1 месец гратис да го активираш Арена спорт1 и после истекот ако не ја јавиш автоматски си продолжува.
Се јавив вчера за да откажам ми кажа таму една операторка дека и да го исклучам ке важи од 1 мај бидејќи сум требал да се јавам до 31 март за да исклучам.Сега веќе било касно за овој месец бидејќи веќе почнал месецот и сметките.Така мене ми кажаа на телефон.Ако имаш ти друго искуство кажи слободно дека многу многу на тие оператори не им верувам :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.225
Поени од реакции
8.332
Се јавив вчера за да откажам ми кажа таму една операторка дека и да го исклучам ке важи од 1 мај бидејќи сум требал да се јавам до 31 март за да исклучам.Сега веќе било касно за овој месец бидејќи веќе почнал месецот и сметките.Така мене ми кажаа на телефон.Ако имаш ти друго искуство кажи слободно дека многу многу на тие оператори не им верувам :)
jас првпат за спортклубовите исто беше така, и после им отидов другиот месец на 5 им реков зашто не кажувате дека автоматски иде ова, таа ми кажа не е проблем нема да платите ништо и ме исклучи, ајде тркни им до салон прашај ги, па кажи што си направил.

Kajgana Shop

На врв Bottom