Додека им трае договорот а после ќе видиме дали Аrena Sport ќе земе нешто тенис или останува на Sport klub.Тенисот е врзан со Еуроспорт и Спорт клуб,како што се и зимските спортови.
Додека им трае договорот а после ќе видиме дали Аrena Sport ќе земе нешто тенис или останува на Sport klub.Тенисот е врзан со Еуроспорт и Спорт клуб,како што се и зимските спортови.
4G od A1 e katastrofa bev tamu se orefrliv pred dva meseci vo teleko prezadovolenNoviot modem,Ubee 5ti den nee rekonektiran, na nego 24/7 povrzani pomejgu 10-15uredi
2 na Lan/2 na 5ghz, ostanatite na 2.4ghz
momentalno 13 uredi
brzinata i na lan i na 5ghz i na 2,4ghz e 49/3 mbps
Ne e bitno xplore tv, ako nudat hd preku kabelskata ke ima i tamu, xplore tv e samo so dobar interfejs dobar softver i za vrakjanje i snimanje a televizijata ode preku kabelska sekako u resiverot mora da odi i lan kabel i koaksijalen kabel. Mislam deka bbc earth e hd i rts a za viasat ne sum siguren basА да пише некој дали сите канали се во HD на тоа Xplore TV ?Гледам го рекламираат тоa Xplore дека квалитетот е HD aма во листата канали кога ќе отвориш не ги пишува сите HD. Ме интересира дали РТС Свет, BBC Earth, Viasat каналите и другите се во HD.
И ако некој има тоа Xplore TV нека ни сликне интерфејс, и што се се нуди на тоа.
4g,e diskutabilno poslednive 2-3meseci da e konstantno brzinata promenliva, dali poradi inplementacija na 5g,dali poradi lycamobile, green, mtel, comboBox ne znam...4G od A1 e katastrofa bev tamu se orefrliv pred dva meseci vo teleko prezadovolen
Eве јас тестирав на Телeком 4G тестот не ми измери Upload.4g,e diskutabilno poslednive 2-3meseci da e konstantno brzinata promenliva, dali poradi inplementacija na 5g,dali poradi lycamobile, green, mtel, comboBox ne znam...
eve momentalno...
Eve rezultati sto sum merel i so 5G i so 4G na telekom
Mене сега кога мерев со 4G Македонски Телеком ми даде тој слаб резултат кој го објавив. И не ми измери Upload се додека не вклучив на Chrome Dekstop site па повторно од ново да мерам а и еднаш место Македонски Телеком ми даде како да сум на А1, друго не знам зошто секогаш пишува Скопје или друг град наместо градот во кој сум и го користам интернетот.Eve rezultati sto sum merel i so 5G i so 4G na telekom
Neznam sto da ti kazam iskreno ovie se rezultatite 4 G nikogas ne mi bilo pod 120 mbMене сега кога мерев со 4 G ми даде слаб резултат. И не ми измери Upload се додека не вклучив на Chrome Dekstop site па повторно од ново да мерам а и еднаш место Македонски Телеком ми даде како да сум на А1, друго не знам зошто секогаш пишува Скопје или друг град наместо градот во кој сум и го користам интернетот.
Premnogu varira kacuva nad 120 i sleguva do 65 pa 80 i tuka nekade stoi....Neznam sto da ti kazam iskreno ovie se rezultatite 4 G nikogas ne mi bilo pod 120 mb
Ke da ima nesto....Eве јас тестирав на Телeком 4G тестот не ми измери Upload.
Прегледај го приврзокот 359691
Морав да вклучам dekstop mode за да ми мери и Upload. И не знам зошто дава Велес кога јас сум во Тетово.
![]()
Ke si simnes aplikacija Speedtest za da ti meri i UploadEве јас тестирав на Телeком 4G тестот не ми измери Upload.
Прегледај го приврзокот 359691
Морав да вклучам dekstop mode за да ми мери и Upload. И не знам зошто дава Велес кога јас сум во Тетово.
![]()
Eве со апликација измерено LTE 4GKe si simnes aplikacija Speedtest za da ti meri i Upload
Sent from my iPhone using Tapatalk
Телекабел е серверот до каде ја тестираш брзинатаEве со апликација измерено LTE 4G
https://www.speedtest.net/my-result/a/8927337596
Врска немам зошто пишува Conection Multi Телекабел Скопје а LTE си пишува како што си е мрежата Македонски Телеком.
Не се разбирам воопшто зошто Телекабел пишува.