A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Погледни го ти ова срање човечеееее.....
ДА БОГ ДА ПРОПАДНАЛЕ, бем ви матер преварантска да ви заебам.

Прегледај го приврзокот 194589
И јас се јавив за истово завчера кога прекина невремето, ми вика стави го кабелот директно во ПЦ да пробаме :icon_mrgr: му викам значи секако пробав, професија ми е тоа, немаше да ви јавувам и ми вика ама ако, риал лајв да видам каков е сигналот :D врне а не сум дома, страв ми е кога ќе дојдам каков ќе е интернетот.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И јас се јавив за истово завчера кога прекина невремето, ми вика стави го кабелот директно во ПЦ да пробаме :icon_mrgr: му викам значи секако пробав, професија ми е тоа, немаше да ви јавувам и ми вика ама ако, риал лајв да видам каков е сигналот :D врне а не сум дома, страв ми е кога ќе дојдам каков ќе е интернетот.
Жими се', жал ми е за луѓето што работат во ваква преварантска фирма и што мора да ги правдаат. Знаеш и сама дека сум бил дел од фирма која само си ги лаже корисниците и колку ми било мака, да бог да ги запукаат со казни да не можат до 5 поколенија да исплатат долг. Ти ебам и држава и сфе да ти ебам што дозволува вака да ме јебе ебениот провајдер.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Погледни го ти ова срање човечеееее.....
ДА БОГ ДА ПРОПАДНАЛЕ, бем ви матер преварантска да ви заебам.

Прегледај го приврзокот 194589
Исто срање сега ми се дешава шукурац баш за суперкупов сакав дома на салам стрим да си пратам. :D
Да им се јавам или џабе е ?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Исто срање сега ми се дешава шукурац баш за суперкупов сакав дома на салам стрим да си пратам. :D
Да им се јавам или џабе е ?
Брат, за компанијава само лопата и 2 метра под земја :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Брат, за компанијава само лопата и 2 метра под земја :D
и тоа мереното ти е кон Скопје каде што се јавува пиринг и има нереални резултати. Одбери за Германија некаде, резултатот е и пореален и потажен :(

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.832
Поени од реакции
1.307
Лига на шампиони и Лига европа заврши за нас што сеуште сме на ВИП.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Член од
14 август 2006
Мислења
45.263
Поени од реакции
84.361
Знае ли некој кога и дали ќе има пак титлови на телевизиите од VIP пакетите. Бескорисни ми се филмските канали.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.263
Поени од реакции
84.361
tv1000, cinestar, FOXMovie, History....
Да не набројувам, на сите нема, (освен на Синеманија),а имаше до пред четири-пет дена, отприлика.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
tv1000, cinestar, FOXMovie, History....
Да не набројувам, на сите нема, (освен на Синеманија),а имаше до пред четири-пет дена, отприлика.
А да си се јавиш ти во техничка поддршка или прво да направиш рестарт на ресирверот... :)
Преводи има и се' си е нормално... Барем кај мене.

J

jakovdi

Гостин
Интернетот им е ок само 2/3 пати паднал на кратко брзината е коректна според договорот.Само на вифи може да падне испод 30мбпс иначе на десктоп е стално 30мбпс+.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Дали и сте приметиле дека квалитетот на сликата на SK каналите е катастрофа, незнам која резолуција е ова ама пикселиве се гледаат со око.
Освен SK HD другите се катастрофа.
Подобро на стрим да гледам спорт, подобра слика има...

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.832
Поени од реакции
1.307
Дали и сте приметиле дека квалитетот на сликата на SK каналите е катастрофа, незнам која резолуција е ова ама пикселиве се гледаат со око.
Освен SK HD другите се катастрофа.
Подобро на стрим да гледам спорт, подобра слика има...

Sk 1, 2 и 3 се во HD и на нив си е супер сликата. На останатите е стандардно лоша, особено за спорт.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Sk 1, 2 и 3 се во HD и на нив си е супер сликата. На останатите е стандардно лоша, особено за спорт.

Знам дека се во HD, ама во основниот пакет само ск1 е хд, за другите се доплаќа, а немам намера да им доплаќам уште пари

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Каде да најдам тема за дискусии која Кабелска/сателитска е најдобра? Поточно дали поубаво е да се приклучам на кабелска или сателитска? И кои фирми за сателитска се кај нас

Kajgana Shop

На врв Bottom