Екипите работеле.... Да, сигурно! Од 12 саат е вакаСега се јавив, имале некој технички проблем од кај нив, екипите работеле, можете само неколку македонски сајтови да отворите и скајпот функционира без проблем... I feel like we live in China![]()
Екипите заспале.. ама ајде ќе им простиме, мене бар прв пат во последниве 3 години ми снемало интернет, докај 8 ќе го поправат сигурноЕкипите работеле.... Да, сигурно! Од 12 саат е вака
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Не ни очекував синоќа нешто да бидне, знаејќи дека сме сабота накај недела, еве денеска е таман.Врти.
Ама мислам дека ќе се среди до утре.![]()
НеРаботи кај вас www.mail.on.net.mk ?
Кај мене работи.Работи кај вас www.mail.on.net.mk ?
Можи некој да ми објасни зошто некогаш кога проверувам брзина на интернет на www.speedtest.net ми пишува hosted by Makedonski Telekom а не како што пишува вообичаено hosted by ONE Telecomuncation? И зошто има и други како на пример Близу и Телесмарт?
НИКАКО ОНЕ ИНТЕРНЕТ НА СТИК ! Т-МОБИЛЕ нека земе. Овој е катастрофа!Ima nekoj iskustvo so internetot na ONE ?
Bratuced mi doaga od Germanija pa me prasa koj internet da zeme dur e na poseta.
Ke koristi internet na laptop so sim karticka.
Nemam nikakvo iskustvo so toa pa prvo sto mi padna na pamet bese prepaid od t-mobile ili One.
Mozebi nekoj ima podobra ideja?
neznam bratce, mene pak mi padna pred edno 5 saati, ali dojde pak, sea mi go snema problemov so videata, bolje e