- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 1.612
- Поени од реакции
- 974
Stabilen e a brzinata varira kako sto se gleda od gornite linkovi...ama nikogash pod 4mbДали брзината на овој пакет е точна како наведената и дали е стабилен?

Stabilen e a brzinata varira kako sto se gleda od gornite linkovi...ama nikogash pod 4mbДали брзината на овој пакет е точна како наведената и дали е стабилен?
без скриени трошоциНеограничен...400гб.![]()
Не за брзо, ќе потрае.Се има јавено некој да праша кога ќе си го средат сајтот?
I mene mi rekoja za 10-15 dena ama potraa 37 dena. Ako sakas pobrzo da zavrsis rabota dosadvi im vo salon i na 181...plus prvo opremata treba da ja dobies i tek posle 5-7 dena ke ti go aktiviraat internetot.Помина точно цел месец од кога поднесов барање за новиот договор (преминување на тарифа) и ми се немаат ни јавено.Ми рекоа за три недели ке биде се средено, а еве цел месец помина и ни глас од нив немам слушнато.Им се јавив и ми викаат незнаеле ништо, да чекам они ке дојделе кога тогаш![]()
Зошто би се чекало 7 дена за тоа? Мене ми рекоа дека три недели ке траело префрлувањето на линијата (преку телеком да оди) пошто на рутер се мењам сеа и кога ке се префрли ќе ме викнат да дојдам да си го земам бумот и рутерот само.Си го користам овој интернет сеа, и кога ке го активираат тој тогаш само ке се конектирам преку рутеротI mene mi rekoja za 10-15 dena ama potraa 37 dena. Ako sakas pobrzo da zavrsis rabota dosadvi im vo salon i na 181...plus prvo opremata treba da ja dobies i tek posle 5-7 dena ke ti go aktiviraat internetot.
Cim se prefrlashsamo togash pobrzo odi rabotata,,,jas prefrliv linija od telekom na one i plus internet zedov od niv 36 dena cekav za sve komplet...16 dena za telefonot + 14 dena za opremata + 6 dena za aktivacija na internetot....a ti cim imas nivni net togash ne bi trebalo prerlanjato da e poveke od 2 dena...prasaj si za sigurnoЗошто би се чекало 7 дена за тоа? Мене ми рекоа дека три недели ке траело префрлувањето на линијата (преку телеком да оди) пошто на рутер се мењам сеа и кога ке се префрли ќе ме викнат да дојдам да си го земам бумот и рутерот само.Си го користам овој интернет сеа, и кога ке го активираат тој тогаш само ке се конектирам преку рутерот
Којзнае, Идиоти се :/Што бидна со тој систем нивен што се надградува?Меил им пишав да видам зошто не работи и не ми одговорија!