A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Ќе може ли некој да ми каже до кога https://secure.on.net.mk ќе се надградува ?

Се има ли некој јавено ?
Бидејќи се нервирам, а ако им се јавам има голема можност личноста што ќе ми се јави да има Трауми во понатамошниот тек на својот Живот.

С

сашенко

Гостин
Помина точно цел месец од кога поднесов барање за новиот договор (преминување на тарифа) и ми се немаат ни јавено.Ми рекоа за три недели ке биде се средено, а еве цел месец помина и ни глас од нив немам слушнато.Им се јавив и ми викаат незнаеле ништо, да чекам они ке дојделе кога тогаш :tapp:

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.612
Поени од реакции
974
Помина точно цел месец од кога поднесов барање за новиот договор (преминување на тарифа) и ми се немаат ни јавено.Ми рекоа за три недели ке биде се средено, а еве цел месец помина и ни глас од нив немам слушнато.Им се јавив и ми викаат незнаеле ништо, да чекам они ке дојделе кога тогаш :tapp:
I mene mi rekoja za 10-15 dena ama potraa 37 dena. Ako sakas pobrzo da zavrsis rabota dosadvi im vo salon i na 181...plus prvo opremata treba da ja dobies i tek posle 5-7 dena ke ti go aktiviraat internetot.

С

сашенко

Гостин
I mene mi rekoja za 10-15 dena ama potraa 37 dena. Ako sakas pobrzo da zavrsis rabota dosadvi im vo salon i na 181...plus prvo opremata treba da ja dobies i tek posle 5-7 dena ke ti go aktiviraat internetot.
Зошто би се чекало 7 дена за тоа? Мене ми рекоа дека три недели ке траело префрлувањето на линијата (преку телеком да оди) пошто на рутер се мењам сеа и кога ке се префрли ќе ме викнат да дојдам да си го земам бумот и рутерот само.Си го користам овој интернет сеа, и кога ке го активираат тој тогаш само ке се конектирам преку рутерот

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.612
Поени од реакции
974
Зошто би се чекало 7 дена за тоа? Мене ми рекоа дека три недели ке траело префрлувањето на линијата (преку телеком да оди) пошто на рутер се мењам сеа и кога ке се префрли ќе ме викнат да дојдам да си го земам бумот и рутерот само.Си го користам овој интернет сеа, и кога ке го активираат тој тогаш само ке се конектирам преку рутерот
Cim se prefrlashsamo togash pobrzo odi rabotata,,,jas prefrliv linija od telekom na one i plus internet zedov od niv 36 dena cekav za sve komplet...16 dena za telefonot + 14 dena za opremata + 6 dena za aktivacija na internetot....a ti cim imas nivni net togash ne bi trebalo prerlanjato da e poveke od 2 dena...prasaj si za sigurno :)))

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.112
Поени од реакции
1.396
Што бидна со тој систем нивен што се надградува?Меил им пишав да видам зошто не работи и не ми одговорија!

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Што бидна со тој систем нивен што се надградува?Меил им пишав да видам зошто не работи и не ми одговорија!
Којзнае, Идиоти се :/
2 недели надградба прават, како да се спремаат ракета на Месечината да лансираат.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Чоече интернетов вечерва ми е катастрофа, конект дисконект на секој 10 мин ми прави :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom