A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Почни да симнуваш некој торент и види ја брзината, да не те зафркава спидтестот?
Se slagam so ova i slucajno da ne si ogranicen od centrala na 4MB? i toa da si proverish ili eventualno ruterot da ti e sjeban nesto...zs i takov slucaj imam naletano..pomala brzina radi defekten ruter...

Добро бе да сакам да видам минатиот месец колку сум потрошил лимит? Едноставно е невозможно а?

Добро бе да сакам да видам минатиот месец колку сум потрошил лимит? Едноставно е невозможно а?
Пишува на сметката од тој месец. Барем кај мене веќе втори месец е така, детално пишува колку си потрошил.

https://esmetka.one.mk/bill/login.jsf Ако си регистриран тука ќе можеш да си ја провериш сметката за потрошен сообракај, телефонски разгвори и за Боом ТВ како и сите платени и неплатени сметки

https://esmetka.one.mk/bill/login.jsf Ако си регистриран тука ќе можеш да си ја провериш сметката за потрошен сообракај, телефонски разгвори и за Боом ТВ како и сите платени и неплатени сметки
да те прашам како да креирам акаунт овдека? дека со мојот за интернет што се поврзувам неможе, иначе ја сум на Fix/Net/TV и брзината на торентите ми иде 680 до 720 мбпс тоа е максимумот така?

да те прашам како да креирам акаунт овдека? дека со мојот за интернет што се поврзувам неможе, иначе ја сум на Fix/Net/TV и брзината на торентите ми иде 680 до 720 мбпс тоа е максимумот така?

За електронски пристап до фактурите, активирајте ја бесплатната услуга Е-сметка, на еден од следниве начини:
  • посетете некој од продажните салони на ONE или
  • испратете e-mail на aktivirajesmetka@one.mk со следниве информации (и ќе Ви одговориме во рок од 24 работни часa):
    • Корисничко име на корисникот (username)
    • E-mail адреса на која треба да се активира услугата
    • Телефонски број за контакт, од потписникот на договорот
  • јавете се во Центарот за грижа за корисници, на бројот 181
    Друже незнам колку е максималната брзина на тој пакет јас сум се уште на стариот пакет дуо екстрем 10 мбпс но мислам дека така е бидејки пишува максимална овозможена брзина што незначи дека тие постојано ке ти ја даваат таа брзина

сакам да го ставам ова Total Packet,moze da mi kazete poveke za internetot :D,koristam adsl 30 giga i e tapa

Интернетов комплетно полуде последниве 20 минути. На моменти ми спушта со 4 мб/с ама пак паѓа на 350/400 кб/с...
WTF!?

Вчера дојдоа од Т-хоум и ми поврзаа телефонска линија и ми го поврзаа телефонот. Тие ми рекоа да одам до Оне салон и да им кажам дека ми наместија и да си го земам рутерот. Телефонот работи(прави туууут тууууут) ама кога ѕвонам негде не бара и не го знам ни бројот. Дали да идам до Оне да си го земам рутерот или да чекам да ми се јават?

Вчера дојдоа од Т-хоум и ми поврзаа телефонска линија и ми го поврзаа телефонот. Тие ми рекоа да одам до Оне салон и да им кажам дека ми наместија и да си го земам рутерот. Телефонот работи(прави туууут тууууут) ама кога ѕвонам негде не бара и не го знам ни бројот. Дали да идам до Оне да си го земам рутерот или да чекам да ми се јават?

ИДИ :)
--- надополнето: 28 јуни 2012 во 11:10 ---
ама со договорот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom