A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Пинг 6, Џитер 1, и квалитет Б*?? WTF?!

Како е могуче да е Б? Зар не би требало А да биде? И кој нет е овој што си извадил таков пинг и џитер?

Како извади ваква слика жити се?

тоа е најевтиниот интернет за 10 евра месечно со подарок комбиниран (жичен и безжичен) рутер од фирма и неограничен број компјутери во домот можеш да ставаш на интернет за десет евра.
attachment.php

Attachments

• posltestnetvecher.jpg
    posltestnetvecher.jpg
    128 KB · Прегледи: 92
Пинг 6, Џитер 1, и квалитет Б*?? WTF?!

Како е могуче да е Б? Зар не би требало А да биде? И кој нет е овој што си извадил таков пинг и џитер?
Поради рандом причина не ти измерило Packet Loss. Затоа ти е Б*.

Пу пу .. да не ги подречам арни се денеска и вчера .. имаа проблеми пред некој ден .. ама ретко им се дешава како „тие денови“ да биде ..

--- надополнето ---

До Португалија ..
ова е уствари тоа шо е .. и стабилно е ...

Инаку ова во Велес Кејбл Тел

Пу пу .. да не ги подречам арни се денеска и вчера .. имаа проблеми пред некој ден .. ама ретко им се дешава како „тие денови“ да биде ..

Инаку ова во Велес

Друже кој пакет го имаш што ја добиваш оваа брзина на уплоад :)

Он топик :

Добар уплоад имаш за во МК :pos: Иначе не знам зошто брзината на доунлоад ти се скрати на пола кога тестираше во Португалија...Не би требало голема разлика да има.Еве кај мене

А пази уплоад на торент колку вади :pos: :pos:

Uploaded with ImageShack.us

Значи ти имаш стварно5/6 мбс аплоад! браво браво имаш среќа :)

Јас имам 0.3мбс :pos:

Што ако го имам кога сум лимитиран на 80 гига :( Да имав неограничен без да ми намалат брзина лом ке правев али овака :)

значи и кај кејблтел има падни стани поради преоптеретеност (исто како и на телекабел) барем кај повеќето корисници од СК а некогаш и по пола ден да немате? по ѓаволите

значи и кај кејблтел има падни стани поради преоптеретеност (исто како и на телекабел) барем кај повеќето корисници од СК а некогаш и по пола ден да немате? по ѓаволите

Ова никогаш не се случило барем не кај мене :) Иначе во глобала кога имаме проблеми имаме проблеми сите корисници а не поедини случаи.

--- надополнето ---

стандард даунлоад на торент ми е 400-450kB/s

На даунлоад или на уплоад мислиш.Дека кај мене стандард даунлоад на торенти е 900кб/с - 1мбпс :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom