Не знам зошто е Б. Љулин Нет СофијаПинг 6, Џитер 1, и квалитет Б*?? WTF?!
Како е могуче да е Б? Зар не би требало А да биде? И кој нет е овој што си извадил таков пинг и џитер?
Како извади ваква слика жити се?
Поради рандом причина не ти измерило Packet Loss. Затоа ти е Б*.Пинг 6, Џитер 1, и квалитет Б*?? WTF?!
Како е могуче да е Б? Зар не би требало А да биде? И кој нет е овој што си извадил таков пинг и џитер?
Поради рандом причина не ти измерило Packet Loss. Затоа ти е Б*.
Обичен ... 500тче
Значи ти имаш стварно5/6 мбс аплоад! браво браво имаш среќа
Што ако го имам кога сум лимитиран на 80 гига Да имав неограничен без да ми намалат брзина лом ке правев али овакаЗначи ти имаш стварно5/6 мбс аплоад! браво браво имаш среќа
Јас имам 0.3мбс
стандард даунлоад на торент ми е 400-450kB/sШто ако го имам кога сум лимитиран на 80 гига Да имав неограничен без да ми намалат брзина лом ке правев али овака
Ова никогаш не се случило барем не кај мене Иначе во глобала кога имаме проблеми имаме проблеми сите корисници а не поедини случаи.значи и кај кејблтел има падни стани поради преоптеретеност (исто како и на телекабел) барем кај повеќето корисници од СК а некогаш и по пола ден да немате? по ѓаволите
На даунлоад или на уплоад мислиш.Дека кај мене стандард даунлоад на торенти е 900кб/с - 1мбпсстандард даунлоад на торент ми е 400-450kB/s