A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
telekabel e celo skopje bitola stip sv nikole i uste nekoj gradovi i toa ne e kupenom od bugarite za sreka

Зад него стојат две бугарски офшор компании. Во Бугарија имаше голем политички скандал, бидејќи се обидоа да воведат монопол над мултиплекс за дигитална телевизија.

Честитаме. Интернет ќе е евтин и брз. Можеш да видиш мојата брзина за 10 евра месечно.

http://forum.kajgana.com/showthread.php?13863-Брзина-на-вашиот-интернет/page117

Кај мене е добар, сеа за сеа. Ваљда нема да го урочам, пак да почне по старо.

Знаеш како иде кај мене,

Имаш ал уствари немаш! :pos: на секоја минута сервер нот фаунд, и лоудинг на страна по цела минута...

25985262.png

EPIC!

Знаеш како иде кај мене,

Имаш ал уствари немаш! :pos: на секоја минута сервер нот фаунд, и лоудинг на страна по цела минута...

25985262.png

EPIC!

Горе-Доле добар резултат. Бил многу боље, ама се прифаќа во вакви Кризни времиња на Кејбтел. Сепак мислам дека треба да ги "разбереме".

Прееска бев да платам у ГТЦ со другар, и на таа касиерката ја прашуеме шо се дешава со нетов, зашо е таков, што е проблемот.
Вика - не знам што е проблемот(донекаде е ОК, тоа сепак не е нивна работа),но знам дека има. И после тоа рече и мене ми е лош. Вчера неможев ФБ да си отворам, пораки да си прочитам.

Утре повик ќе им направам, и ќе се обидам на културен начин да дознаам што се дешава. не би сакал да се карам. Ваљда ќе им текне да го фикснат.
Не се трпи. А прво што ќе ми кажат, т.е. ќе ме прашаат дали иам рутер и откако ќе им кажам да, ќе ми речат до рутерот е.

Еве уште еден од Грендланд дури.

Нов Зеланд

Горе-Доле добар резултат. Бил многу боље, ама се прифаќа во вакви Кризни времиња на Кејбтел. Сепак мислам дека треба да ги "разбереме".

Прееска бев да платам у ГТЦ со другар, и на таа касиерката ја прашуеме шо се дешава со нетов, зашо е таков, што е проблемот.
Вика - не знам што е проблемот(донекаде е ОК, тоа сепак не е нивна работа),но знам дека има. И после тоа рече и мене ми е лош. Вчера неможев ФБ да си отворам, пораки да си прочитам.

Утре повик ќе им направам, и ќе се обидам на културен начин да дознаам што се дешава. не би сакал да се карам. Ваљда ќе им текне да го фикснат.
Не се трпи. А прво што ќе ми кажат, т.е. ќе ме прашаат дали иам рутер и откако ќе им кажам да, ќе ми речат до рутерот е.

Еве уште еден од Грендланд дури.

Не мери со Скопје него со Норвешка, Тромса.

Едит, не видов дека си направил додатни тестови :)

Кај мене (Топанско - Чаир) денес за разлика од вчера да не го урочам добар е и телефонот и интернетот.И во однос на отварањето на страници а и за download нема никакви проблеми.Еве и пингот кај мене како се движи :)

Тоа е најевтиниот интернет, кој нуди компанијата. :pos2:
attachment.php

Attachments

• ping.jpg
    ping.jpg
    136 KB · Прегледи: 71

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom