A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
...станаа пошто ТВ понудата, и аналогна и дигитална им е ТАПА па ќе не лажат со интернетов. :)
На времето кога стаив за прв пат интернет, другиот месец одма поевтини или искочи друг,бољи пакет а со истата цена, не ми текнува сеа, им викам - и сеа ќе ме пребаците аутоматски? - А, нееее, тоа е само за нови корисници, тие што ќе стават од овој месец.
...а сега ќе ме пребацуваат на 200 гига лимит. Што ти прави конкуренција :icon_lol:

Затоа никогаш нема да одиш на опцијата врзувачки договор подолг од 1 месец, туку ќе одиш од месец за месец и апсолутно ништо не ти можат, тогаш ти си газда, што сакаш тоа ќе имаш плус тоа ако нешто зезаат ги менуваш одма и готово, загубиле корисник крај на приказната.

Мене ми реплицираш за ова со договоров или на Милојко? :)

Иначе ја ги научив на времето, сега сум на неодредено време, какви 2 години...

ај за арно за убао нека е сепак ќе размислам повторно дали да менувам операторот :Р

одлична понуда на кејблтел ама тој вклучен трафик пример од 80 гб е за даунлоад и за аплоад така?????????

ако е така телекабел се подобри оти аплоадот не го сметаат

а плаќам 820 ден

одлична понуда на кејблтел ама тој вклучен трафик пример од 80 гб е за даунлоад и за аплоад така?????????

а плаќам 820 ден

Kako бре не го сметаат?

Они посебно да не имаат down и Up transfer?

Како е можно тоа? Првпат слушам за ваква ствар

а плаќам 820 ден

i download i upload se se racuna vo soobrakajot

Ја олку не можам да потрошам :))) Иначе стварно тв то им е тапа, аама ништо апсолутно нема квалитетно и башка скапо за 450 денари ФТА телевизии.

а плаќам 820 ден
на времето беше само даунлоад, одамна се рачуна заедно со аплоадот :)

на времето беше само даунлоад, одамна се рачуна заедно со аплоадот :)

На Cabletel мислам дека од секогаш се рачунало download + upload.

На Телекабел се рачуна само download.

На Cabletel мислам дека од секогаш се рачунало download + upload.

На Телекабел се рачуна само download.
еј грешка тема xD
сакав да кажам на телекабел се рачунаше порано само даунлоад, сега е даунлоад и аплоад заедно

Зголемени брзини и трансфер Од јуни, поголеми брзини и трансфер за сите нови и веќе приклучени интернет корисници.
Пакетите Голд, Дајмонд и Платинум сега вклучуваат брзина до 8 и 10 Mbps, со трансфер од 80GB, 150GB, 200GB или неограничен.
За сите корисници на Екстра пакетите, трансферот се зголемува на 40 GB, за Хоум на 80 GB, a за Профи и Лан на 150 GB.
Кејбтел секогаш ги исполнува желбите на своите корисници. Се надеваме дека ќе Ви се допаднат новите пакети.

Чекајте луѓе малку ова со пакетиве озбилно. Оти ако стварно иам 80 GB.....тешко на меморијата во компјутерот ќе биде :)

Сполајти господе
40 гига

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom