Vlatko_Gjorce
Ѓубре
- Член од
- 17 април 2009
- Мислења
- 2.561
- Поени од реакции
- 2.524
Ја немав пола саат, сега дојде, не дека се потресов, не е прв пат да снемува на моменти :-P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја немав пола саат, сега дојде, не дека се потресов, не е прв пат да снемува на моменти :-P
Море у последно време како ме зареди. Секоја недела по еднаш мора да падне нетов и зависи од ситуација од пола саат до неколку саата нема нет:nesvest:И јас ..
али Ок си е .. го решија ... брзо ..
сепак шо вика Армин одмна не се десило ..
и да Океан ..
мене само Кајгана ... па после падна ...
ни Гугл, ни Јутуб ни ФБ ни ништо друго ..
Море у последно време како ме зареди. Секоја недела по еднаш мора да падне нетов и зависи од ситуација од пола саат до неколку саата нема нет:nesvest:

Кај мене само кајгана отвора, ништо друго, ни македонски ни странски сајт. Јао
рестартирај модемот и рестартирај во нетворкс конекшнс и средено
инаку го поправија багот со трансверот тд после толку размислување решив да мењам провајдер![]()

заради ова едно другарче не го исклучуаше компјутерот околу 40 дена 
Да не знае некој дали за втор ресивер се доплаќа или така ти го даваат? Имав до сега аналогна, сеа сакам да ставам дигитална.
А да, и од Моторола модемов, може некако Wi-Fi да извадам? :icon_bigg
) немаат понуда за неограничен период или таа цена е прескапа а + имаш и скриени трошоци како на пример 3претплати однапред ќеш на тој што ќе ти монтира незнам што а тоа никаде не го објавуваат, така кога ми ставија интернет за малку ќе ги фрлев со се модемот од прозор монтажерите добро што имам минималниот пакет па средивме некако ама тоа е веќе друга тема кој колку ги почитува правата на потрошувачите и слично