A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Е сега гледам јас мала шанса за мене :D
Повелете да гледате над 140 ТВ канали овде ! :)

ps: а да не знае некој(а) кога ќе дојде ТВто ?
Дај бе тури некој канал повеќе... од тие 18+:D

Ај само цитирајте ме кога ќе дојде телевизијава :) Баба ми им се спрема со flamethrower да им иде ради турскиве:ROFLMAO:

Дали некој има проблеми со Wi Fi na Blizoo? Ми дадоа Scientific Atlanta модем и користам Tenda рутер и ми прави проблеми. Претходно користев Belkin рутер и повторно имав проблеми...што е работата,како ниеден Wi Fi да не им одговара?

Јас користам Cisco и TP-Link немам никакви проблеми со ви-фи провери си ги драјверите мозе тие заебаваат работа

Има некој проблем денеска со мајмуниве.Нема ни телевизија ни телефон ни интернет?

Има некој проблем денеска со мајмуниве.Нема ни телевизија ни телефон ни интернет?

Да да и ја немав интернет од сабајлето некаде од 10-11 саат...Се вратив од школо во 6 саат и имаше нет...

Пакет: Интернет 8/150

Што значи ова?
Неограничен ми е нетот или до 150гб?
Незнам дали овде кај што сум сеа важи тоа што ги зголемија пакетите пред извесно време..
Договорот... Датум на активирање:12.11.2010

Пакет: Интернет 8/150

Што значи ова?
Неограничен ми е нетот или до 150гб?
Незнам дали овде кај што сум сеа важи тоа што ги зголемија пакетите пред извесно време..
Договорот... Датум на активирање:12.11.2010

Брзината ти е 8 и имаш лимит 150. За новите пакети, неограничените, треба да идеш во салон да потпишеш, не префрлаат автоматски :)

Пола програми не работат...

знам дека ова off-топик или спам, сајтот си го одржувам секој ден, иначе пробај да инсталираш VLC, и после гледај си ТВ. Поздрав

знам дека ова off-топик или спам, сајтот си го одржувам секој ден, иначе пробај да инсталираш VLC, и после гледај си ТВ. Поздрав

AdBlock имам и не планирам да го тргнам заради половина програми, кои не се пуштаат заради тоа. Реши го тоа некако.

AdBlock имам и не планирам да го тргнам заради половина програми, кои не се пуштаат заради тоа. Реши го тоа некако.
Знам дека отидовме предалеку, но еве појаснување. Имам канали кои бараат VLC и канали кои се AFP кои одат заедно со тие скокачки реклами. Тука неможам ништо да сторам, жалам.

И јас морам да го пофалам интернетот. Од кога сум со нив (околу 1 година), сум немал никаков поголем проблем, освен снемувања од 1-2 минути. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom