A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Цел ден е катастрофа, нема кабелска можеби од 13:00 часот, а интернет има веќе околу 45 минути.

Цел ден е катастрофа, нема кабелска можеби од 13:00 часот, а интернет има веќе околу 45 минути.

Имаа проблем ама одма го решија, на терен беа.

Таа картицата за у дигиталниот ресивер шо е сивиот, коа ќе ја стаам треба да ми покаже нешто? Пошо ја стаив, ништо не се деси, не знам дали ко шо треба сум ја стаил...

Зар е можно, од коа ми го сменија стариот Моторола модем со Вебстар, поголем дилеј да има во отварањето на страни?

Автоматски се обновува договорот или мора да идеш да им кажеш?

Мене вчера ми заврши договорот и пред да направам нов договор ги прашав таму ми кажаа дека после завршување на договорот се продолжува на неопределено време така да немајте гајле од аспект дека ако не отидеш месец дена пред тоа или после тоа дека ке ве заглават уште година или две.

Сакав да прашам што дигитален приемник даваат за дигиталната телевизија со 120 канали + супер пакет бидејќи ова ми е прв договор со дигитална и не знам што ресивер даваат?

Мене вчера ми заврши договорот и пред да направам нов договор ги прашав таму ми кажаа дека после завршување на договорот се продолжува на неопределено време така да немајте гајле од аспект дека ако не отидеш месец дена пред тоа или после тоа дека ке ве заглават уште година или две.

Мхм, фала. Пошто ми се јавија дека при крај ми бил договорот, па ако сум сакал некој нов пакет да изберам да идам таму, имале некои нови понуди. Ама заборавив да прашам дали автоматски се обновува, а таман ми е пакетот што го користам и ме мрзи да идам докај нив. :)

Мхм, фала. Пошто ми се јавија дека при крај ми бил договорот, па ако сум сакал некој нов пакет да изберам да идам таму, имале некои нови понуди. Ама заборавив да прашам дали автоматски се обновува, а таман ми е пакетот што го користам и ме мрзи да идам докај нив. :)

И мене пакетот 8мбпс+фиксна ми е претаман...И сеа сум си неопределно..Башка сабајлево ми се јавија дали сакам да мигрирам на друг..Сеа засеа не, али наскоро на оној што е со 10мбпс нет и 120 канали со 250 бесплатни минути за 1099 ден...

Сакав да прашам што дигитален приемник даваат за дигиталната телевизија со 120 канали + супер пакет бидејќи ова ми е прв договор со дигитална и не знам што ресивер даваат?
Би требало од новите хд да ти дадат

http://www.adbglobal.com/products/cable/cable-asia/adb-2840c.html

Се е ОК само треба WIFI модеми да има во пакетите мислам цел свет користи вифи така да ова им е голем минус.

Се е ОК само треба WIFI модеми да има во пакетите мислам цел свет користи вифи така да ова им е голем минус.

Даваат бесплатни WiFi рутери...

Даваат бесплатни WiFi рутери...
Првпат ова од тебе го дознавам.Јас имам и одено они викаат дека немаат вифи рутер така да ме интересира дали ти имаш земено или онака само коментираш:)

Првпат ова од тебе го дознавам.Јас имам и одено они викаат дека немаат вифи рутер така да ме интересира дали ти имаш земено или онака само коментираш:)

на другар ми кој го зема пакетот од 10мбпс со кабелска (дтв120) и телефонија (пакетот шо сеа е 1099 ден) му дадоа еден кинески рутер...Али битно Wireless-N е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom