Дај бе тури некој канал повеќе... од тие 18+Е сега гледам јас мала шанса за мене
Повелете да гледате над 140 ТВ канали овде !
ps: а да не знае некој(а) кога ќе дојде ТВто ?
Да да и ја немав интернет од сабајлето некаде од 10-11 саат...Се вратив од школо во 6 саат и имаше нет...Има некој проблем денеска со мајмуниве.Нема ни телевизија ни телефон ни интернет?
Брзината ти е 8 и имаш лимит 150. За новите пакети, неограничените, треба да идеш во салон да потпишеш, не префрлаат автоматскиПакет: Интернет 8/150
Што значи ова?
Неограничен ми е нетот или до 150гб?
Незнам дали овде кај што сум сеа важи тоа што ги зголемија пакетите пред извесно време..
Договорот... Датум на активирање:12.11.2010
Пола програми не работат...Е сега гледам јас мала шанса за мене
Повелете да гледате над 140 ТВ канали овде !
ps: а да не знае некој(а) кога ќе дојде ТВто ?
знам дека ова off-топик или спам, сајтот си го одржувам секој ден, иначе пробај да инсталираш VLC, и после гледај си ТВ. ПоздравПола програми не работат...
AdBlock имам и не планирам да го тргнам заради половина програми, кои не се пуштаат заради тоа. Реши го тоа некако.знам дека ова off-топик или спам, сајтот си го одржувам секој ден, иначе пробај да инсталираш VLC, и после гледај си ТВ. Поздрав
Знам дека отидовме предалеку, но еве појаснување. Имам канали кои бараат VLC и канали кои се AFP кои одат заедно со тие скокачки реклами. Тука неможам ништо да сторам, жалам.AdBlock имам и не планирам да го тргнам заради половина програми, кои не се пуштаат заради тоа. Реши го тоа некако.