A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Е сега гледам јас мала шанса за мене :D
Повелете да гледате над 140 ТВ канали овде ! :)

ps: а да не знае некој(а) кога ќе дојде ТВто ?
Дај бе тури некој канал повеќе... од тие 18+:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај само цитирајте ме кога ќе дојде телевизијава :) Баба ми им се спрема со flamethrower да им иде ради турскиве:ROFLMAO:

SaltNPepa

Other's envy, owner's pride!!!
Член од
14 септември 2012
Мислења
1.945
Поени од реакции
2.523
Дали некој има проблеми со Wi Fi na Blizoo? Ми дадоа Scientific Atlanta модем и користам Tenda рутер и ми прави проблеми. Претходно користев Belkin рутер и повторно имав проблеми...што е работата,како ниеден Wi Fi да не им одговара?

Член од
13 март 2012
Мислења
478
Поени од реакции
128
Јас користам Cisco и TP-Link немам никакви проблеми со ви-фи провери си ги драјверите мозе тие заебаваат работа

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.572
Поени од реакции
2.791
Има некој проблем денеска со мајмуниве.Нема ни телевизија ни телефон ни интернет?

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Има некој проблем денеска со мајмуниве.Нема ни телевизија ни телефон ни интернет?
Да да и ја немав интернет од сабајлето некаде од 10-11 саат...Се вратив од школо во 6 саат и имаше нет...

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Пакет: Интернет 8/150

Што значи ова?
Неограничен ми е нетот или до 150гб?
Незнам дали овде кај што сум сеа важи тоа што ги зголемија пакетите пред извесно време..
Договорот... Датум на активирање:12.11.2010

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пакет: Интернет 8/150

Што значи ова?
Неограничен ми е нетот или до 150гб?
Незнам дали овде кај што сум сеа важи тоа што ги зголемија пакетите пред извесно време..
Договорот... Датум на активирање:12.11.2010
Брзината ти е 8 и имаш лимит 150. За новите пакети, неограничените, треба да идеш во салон да потпишеш, не префрлаат автоматски :)

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Пола програми не работат...
знам дека ова off-топик или спам, сајтот си го одржувам секој ден, иначе пробај да инсталираш VLC, и после гледај си ТВ. Поздрав

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
знам дека ова off-топик или спам, сајтот си го одржувам секој ден, иначе пробај да инсталираш VLC, и после гледај си ТВ. Поздрав
AdBlock имам и не планирам да го тргнам заради половина програми, кои не се пуштаат заради тоа. Реши го тоа некако.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
AdBlock имам и не планирам да го тргнам заради половина програми, кои не се пуштаат заради тоа. Реши го тоа некако.
Знам дека отидовме предалеку, но еве појаснување. Имам канали кои бараат VLC и канали кои се AFP кои одат заедно со тие скокачки реклами. Тука неможам ништо да сторам, жалам.

C

Crazy Diamond

Гостин
И јас морам да го пофалам интернетот. Од кога сум со нив (околу 1 година), сум немал никаков поголем проблем, освен снемувања од 1-2 минути. (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom