A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Ова само за новите претплатници?
Треба да ги прашам, неам си појма. Али како што гледам како луѓе пишувале на ФБ Страната, мораш да продолжиш договорот за 24 месеци, барем корисниците така викаат..

П

Паган-др

Гостин
Некој од Кисела Вода, 11 октомври што користи телефонија да сподели искуства?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Ова само за новите претплатници?
Им пратив порака на ФБ, чекам одговор. АКо некој у меѓу време дознал за твоево прашање, нека споредели. Верувам, ова на сите не интересира.

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Им пратив порака на ФБ, чекам одговор. АКо некој у меѓу време дознал за твоево прашање, нека споредели. Верувам, ова на сите не интересира.

Се јавив и ми кажаа:
Постоечките корисници на кои ИМ Е ИСТЕЧЕН ДОГОВОРОТ (се на неопределено) можат да мигрираат на некој од тие пакети...Доколку сеуште ви трае договорот неможете да мигрирате на некој од новите пакети.
Така да јас можам да си се мигрирам :D договорот ми истече дури во Јули...

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.482
Поени од реакции
3.294
Се јавив и ми кажаа:
Постоечките корисници на кои ИМ Е ИСТЕЧЕН ДОГОВОРОТ (се на неопределено) можат да мигрираат на некој од тие пакети...Доколку сеуште ви трае договорот неможете да мигрирате на некој од новите пакети.
Така да јас можам да си се мигрирам :D договорот ми истече дури во Јули...
Чекај, не може да се мигрира и да не ти е истечен договорот во нов пакет, со тоа што ќе ти се продолжи за уште 24 месеци? Колку е глупо ако не може!

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Чекај, не може да се мигрира и да не ти е истечен договорот во нов пакет, со тоа што ќе ти се продолжи за уште 24 месеци? Колку е глупо ако не може!
Во врска со продолжувањето, не ги прашав :\
Логично би било да може така...Али штом он ме праша дали договорот сеуште ми трае, значи очигледно дека неможе за тие што уште им трае договорот :\

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
794
Па се вадат сите оператори со тоа што кога си склучил некој си договор со нив си искористил некој си нивен попуст по таа логика одат

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Секако може под услов да прејдеш на повисока претплата но нема шанси да те пуштат на пониска, принцип што секоја фирма го држи.

Нормално ќе треба да потпишеш нов договор.

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Има интернет али телефонија азиз...

Член од
28 март 2006
Мислења