плаќам пакет за 20Мбс ,а ова моментов ми покажува колку имам дале ме заебаваат оние Близу или друга причина???
е немам свој акаунт од замунда порано имав ама ме банираа има ли друга алтернатива?siminjaj od zamunda vidi kolku brzina imash, ne smetaj so ova.
Има. Piratebay!е немам свој акаунт од замунда порано имав ама ме банираа има ли друга алтернатива?
Мене исто ми симнува дали од замунда, дали мерам на спидтест, дали на piratebay или друг торент сајт...Порано од замунда беше тоа, кога ми симнуваше со 4.5 мб/с (а нетот треба поправило со 800 кб/с)...Сеа си е 1,1мб/с, а толку покажува и на спидтест:siminjaj od zamunda vidi kolku brzina imash, ne smetaj so ova.
Хард дискот е у добро стање или му се ближи крајот?Бизнис линија
Не, ма да сеа се стаивda ne ima nekoj problem so internetov ?
Симнувам торент веќе 11 минути со 1.1мб/с брзина...Колку и што треба да иде...Не приметив никаква промена на брзината. Се е стабилно кај менеОвие денес пак си играат играчки со нас, а?
Ма каква брзина, кај мене на двапати немаше интернет, а вториот пат ни ТВ...прво пола саат, а после повеќе од саат време...на тоа мислев...Симнувам торент веќе 11 минути со 1.1мб/с брзина...Колку и што треба да иде...Не приметив никаква промена на брзината. Се е стабилно кај мене
Мене секоја вечер ми снемува интернет, околу 7 саат. Веќе и се навикнавМа каква брзина, кај мене на двапати немаше интернет, а вториот пат ни ТВ...прво пола саат, а после повеќе од саат време...на тоа мислев...