A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922

плаќам пакет за 20Мбс ,а ова моментов ми покажува колку имам дале ме заебаваат оние Близу или друга причина???:eek:

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
siminjaj od zamunda vidi kolku brzina imash, ne smetaj so ova.
Мене исто ми симнува дали од замунда, дали мерам на спидтест, дали на piratebay или друг торент сајт...Порано од замунда беше тоа, кога ми симнуваше со 4.5 мб/с (а нетот треба поправило со 800 кб/с)...Сеа си е 1,1мб/с, а толку покажува и на спидтест:
(пингов нешто до лаптопов ми е, пошто кај друг другар со две црти на истиов WiFi пингот му е 2)

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Predhodno mi bese so usb kabelce povrzano so ruterot sea mu staiv enternet fuce 1.3 mb/s na zamunda top si e !

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Овие денес пак си играат играчки со нас, а? :)

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Овие денес пак си играат играчки со нас, а? :)
Симнувам торент веќе 11 минути со 1.1мб/с брзина...Колку и што треба да иде...Не приметив никаква промена на брзината. Се е стабилно кај мене

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Симнувам торент веќе 11 минути со 1.1мб/с брзина...Колку и што треба да иде...Не приметив никаква промена на брзината. Се е стабилно кај мене
Ма каква брзина, кај мене на двапати немаше интернет, а вториот пат ни ТВ...прво пола саат, а после повеќе од саат време...на тоа мислев...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ма каква брзина, кај мене на двапати немаше интернет, а вториот пат ни ТВ...прво пола саат, а после повеќе од саат време...на тоа мислев...
Мене секоја вечер ми снемува интернет, околу 7 саат. Веќе и се навикнав :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom