Mr.Deni
Животна грешка си ми ти...
- Член од
- 4 мај 2007
- Мислења
- 3.570
- Поени од реакции
- 2.789
Го средија пред пола саат.Сега е супер.Види ако заебава кај тебе рестартирај модемот...Денеска интернетот во Чаир е ТИЊА :zid:
Го средија пред пола саат.Сега е супер.Види ако заебава кај тебе рестартирај модемот...Денеска интернетот во Чаир е ТИЊА :zid:
ај пак мери ама плус и на speedtest.net па да споредимеcabletel se katastrofa plakjam za 8000kb/s a dobivam 400kb/s
Провери дали ти е платена сметката, мене од синоќа ми беше така, им пишав ми рекоа дека пошо не ми била подмирена сметката ми го намалиле на 128, а колоквиумска ми е заборајв и кој датум е, отидов платив и се беше во ред.
Да, ама тоа одамна. На 01,02,2008. Кога сите торенти идеа со 10мега БАЈТИ, а се дешаваше и по некој да рипне и до 50. Имаше случај и со 100мега бајти.Пофалете се бе, добил ли некој награда од Кејблтел?
Ваков интернет не постои во државава...Да, ама тоа одамна. На 01,02,2008. Кога сите торенти идеа со 10мега БАЈТИ, а се дешаваше и по некој да рипне и до 50. Имаше случај и со 100мега бајти.
Освен таква "награда", никаква друга.
Ваљда сакаше мегабита да каже... А иначе, добитникот на главната награда патување у Дубаи ми е комшија. Ако не ја сака, му ја зиам одмаВаков интернет не постои во државава...
Кај виде бе кој се добиниците на наградите..на вебот не пишуеВаљда сакаше мегабита да каже... А иначе, добитникот на главната награда патување у Дубаи ми е комшија. Ако не ја сака, му ја зиам одмаПишува таму дека може да се отстапи со писмена изјава на нотар.
Кај виде бе кој се добиниците на наградите..на вебот не пишуе