A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Член од
13 октомври 2010
Мислења
65
Поени од реакции
5
telekabel e celo skopje bitola stip sv nikole i uste nekoj gradovi i toa ne e kupenom od bugarite za sreka

Зад него стојат две бугарски офшор компании. Во Бугарија имаше голем политички скандал, бидејќи се обидоа да воведат монопол над мултиплекс за дигитална телевизија.

Честитаме. Интернет ќе е евтин и брз. Можеш да видиш мојата брзина за 10 евра месечно.

http://forum.kajgana.com/showthread.php?13863-Брзина-на-вашиот-интернет/page117

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Кај мене е добар, сеа за сеа. Ваљда нема да го урочам, пак да почне по старо.
Знаеш како иде кај мене,

Имаш ал уствари немаш! :pos: на секоја минута сервер нот фаунд, и лоудинг на страна по цела минута...

EPIC!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Знаеш како иде кај мене,

Имаш ал уствари немаш! :pos: на секоја минута сервер нот фаунд, и лоудинг на страна по цела минута...

EPIC!

Горе-Доле добар резултат. Бил многу боље, ама се прифаќа во вакви Кризни времиња на Кејбтел. Сепак мислам дека треба да ги "разбереме".

Прееска бев да платам у ГТЦ со другар, и на таа касиерката ја прашуеме шо се дешава со нетов, зашо е таков, што е проблемот.
Вика - не знам што е проблемот(донекаде е ОК, тоа сепак не е нивна работа),но знам дека има. И после тоа рече и мене ми е лош. Вчера неможев ФБ да си отворам, пораки да си прочитам.

Утре повик ќе им направам, и ќе се обидам на културен начин да дознаам што се дешава. не би сакал да се карам. Ваљда ќе им текне да го фикснат.
Не се трпи. А прво што ќе ми кажат, т.е. ќе ме прашаат дали иам рутер и откако ќе им кажам да, ќе ми речат до рутерот е.

Еве уште еден од Грендланд дури.

Нов Зеланд

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492

Горе-Доле добар резултат. Бил многу боље, ама се прифаќа во вакви Кризни времиња на Кејбтел. Сепак мислам дека треба да ги "разбереме".

Прееска бев да платам у ГТЦ со другар, и на таа касиерката ја прашуеме шо се дешава со нетов, зашо е таков, што е проблемот.
Вика - не знам што е проблемот(донекаде е ОК, тоа сепак не е нивна работа),но знам дека има. И после тоа рече и мене ми е лош. Вчера неможев ФБ да си отворам, пораки да си прочитам.

Утре повик ќе им направам, и ќе се обидам на културен начин да дознаам што се дешава. не би сакал да се карам. Ваљда ќе им текне да го фикснат.
Не се трпи. А прво што ќе ми кажат, т.е. ќе ме прашаат дали иам рутер и откако ќе им кажам да, ќе ми речат до рутерот е.

Еве уште еден од Грендланд дури.

Не мери со Скопје него со Норвешка, Тромса.

Едит, не видов дека си направил додатни тестови :)

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.570
Поени од реакции
2.789
Кај мене (Топанско - Чаир) денес за разлика од вчера да не го урочам добар е и телефонот и интернетот.И во однос на отварањето на страници а и за download нема никакви проблеми.Еве и пингот кај мене како се движи :)

Kajgana Shop

На врв Bottom