Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.738
- Поени од реакции
- 18.484
Освен Кејбл, ниеден друг нет не сум користел. До сега никад немало проблем, бар јас не а верувам и повеќето, како овој месец. Септември беше исто лош, ама се трпеше некако, ама сеа? Не бре брате.
Затоа идам задутре во One и не се замарам више, со другар контактирам мереше пинг данлоуд/аплоад со 5/6 локации од разни континенти, се разбира на Он нет е.Освен Кејбл, ниеден друг нет не сум користел. До сега никад немало проблем, бар јас не а верувам и повеќето, како овој месец. Септември беше исто лош, ама се трпеше некако, ама сеа? Не бре брате.
Секој ден си ги бомбардирам со бисерчиња на ФБ, а они запнале со тоа и запнале: оставете податоци на следниов профил www.facebook.com/blablalba, Поздрав, Кејблтел!
Денес нешто заебава кејблтел, нема нет во карпош.Имате проблеми денес со телефонот (ако користите од кејбтел)???
До пред 10 минути немав ни нет ни телефон а сега имам интернет а телефон не :nerv:Денес нешто заебава кејблтел, нема нет во карпош.
Заебава веќе цел месец, јас завчера немав нет цели 11 часа! пред тоа секој ден по неколку часа. Вчера немав исто така 4, а во перидотите од 18/19 до 24.00 исто како да немаш нет, страна отвара 3 мин за на крај да добиеш порака server not found, dial up speed...Денес нешто заебава кејблтел, нема нет во карпош.
Тоа може да бидат две работи:Заебава веќе цел месец, јас завчера немав нет цели 11 часа! пред тоа секој ден по неколку часа. Вчера немав исто така 4, а во перидотите од 18/19 до 24.00 исто како да немаш нет, страна отвара 3 мин за на крај да добиеш порака server not found, dial up speed...
Јок,Тоа може да бидат две работи:
1. Или мењаат опрема / подобруваат нешто па затоа сега ги зеза
2. Шупаци се и им паѓаат линковите
Во Козле сум на T-Home, ама сите од Карпош 2 и 3 денес немаа нет до пред саат време.Јас нет имам 24/7 од кои 12 е GG, 1-2мбпс, далеку од тие 10 што треба да бидат. Сеа глеам моментално топ е, отвара страни нормално, се.
Корун каде си у Карпош? Ја сум у К4, па цел ден има нет денес, а и воопшто. Ретко пагќа, како целина, а како брзина, месецов е никаква, Немаш и кога имаш.
баксуз им е провајдеротМене како ме дупи интернетов, ја мислам никој друг...
Денеска трепка модемов, го ресетирам, тоа каблите позади искључи-укључи, дојде. После пола саат, пак снема....Не бев дома, сега дојдов, гледам уште трепка...Го ресетирам модемов, ништоо, ај уште еднаш, не бе....Ја сменив скретницата и - дојде одма. ЛОЛ
Блазе си им на другите што не сте имале проблеми досега, мене секој месец ми трепка модемов...Лoл
10/200 пакет, само до 650 кб/с иде даунлоад. Ама ќути-трај.
Изгледа голем баксуз сум...
Хахаха тоа е премија друже премија!! во моментов од Замуна со 30 сида, ми иде со 15кбсМене како ме дупи интернетов, ја мислам никој друг...
Денеска трепка модемов, го ресетирам, тоа каблите позади искључи-укључи, дојде. После пола саат, пак снема....Не бев дома, сега дојдов, гледам уште трепка...Го ресетирам модемов, ништоо, ај уште еднаш, не бе....Ја сменив скретницата и - дојде одма. ЛОЛ
Блазе си им на другите што не сте имале проблеми досега, мене секој месец ми трепка модемов...Лoл
10/200 пакет, само до 650 кб/с иде даунлоад. Ама ќути-трај.
Изгледа голем баксуз сум...
Хех, уште торентиве да ме дупат...Хахаха тоа е премија друже премија!! во моментов од Замуна со 30 сида, ми иде со 15кбс
За форумов да се отвори ми треба 30 сек.....
Ист пакет, 10/200.